Košarkaši Zadra večeras igraju pripremnu utakmicu protiv Širokog

Slika korisnika admin
Zvonko KUCELIN

Domagoj Bošnjak danas će prvi put zaigrati protiv kluba u  kojemu je proveo cijeli život i čiji je zapravo još uvijek član. Široki ga je,  naime, posudio Zadru do završetka ABA lige, nakon čega će se vratiti na  Pecaru i pokušati pomoći klubu da se, kroz prvenstvo BiH, vrati u regionalno društvo. No, trenutačno je, kaže, fokusiran samo na Zadar.

- Prije nekoliko mjeseci otvorila se takva mogućnost mog dolaska u  Zadar i mislim da su s time svi bili zadovoljni, i klubovi i ja. Drago mi je  da sam došao u tako velik klub, s posebnom košarkaškom tradicijom.  Dočekali su me kao da sam domaći i stvarno sam im zahvalan na tome.  Želim napredovati i odigrati što bolje ABA ligu u dresu Zadra, a onda ću  gledati dalje - kaže Bošnjak.

Turnir u Širokom Brijegu, na kojemu Zadar večeras u polufinalu  igra protiv domaćina, bit će još jedna odlična prilika za brušenje forme uoči početka ABA lige.

U prvom kolu Zadrani će 4. listopada ugostiti Igokeu, koja im je  prošle sezone pomogla pri ostanku u ligi, pobijedivši upravo Bošnjakov Široki u posljednjem kolu.

- Bit će to teška utakmica, kao i sve u ABA ligi, ali vjerujem u snagu  naše momčadi i da ćemo, uz podršku s tribina, sezonu otvoriti onako kako svi želimo - pobjedom.

Ona bi jako puno značila Zadranima po pitanju samopouzdanja,  koje će im biti prijeko potrebno za ostvarenje željenog cilja.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno