Večeras se u Zadru bira najljepša Hrvatica

Slika korisnika valentinam
Izbor za Miss Hrvatske
Boje Zadarske županije brani Antonija Bucić, ljepotica iz Selina
Finalistice izbora za Miss Hrvatske

Ilirijin Arsenal će večeras biti domaćin najglamuroznijeg izbora ljepote u zemlji – izbora Miss Hrvatske. Za titulu najljepše natječe se 19 cura koje se za finale događanja pripremaju vrlo intenzivno.

Nakon što su boravile u hotelu „Slavonija“ u Vinkovcima, od proteklog vikenda nalaze se u Biogradu u hotelu „Ilirija“ gdje, između ostalog, uvježbavaju završnu koreografiju pod nadzorom plesne pedagoginje Marine Mihelčić. U međuvremenu, između dva sata uvježbavanja, obilaze grad i okolicu, uče se tajnama dobrog make upa, kao i svim ostalim pojedinostima potrebnim za dobru prezentaciju, ne samo vlastite ljepote već i osobnosti. Na tom ih je putu neko vrijeme pratio i Zadarski list, u kratkom razgovoru djevojke nisu štedjele komplimente na račun organizacije događanja, sve od reda sretne što imaju priliku sudjelovati u finalu natjecanja koje im može otvoriti brojna vrata.

Vesele, mladenački razigrane finalistice su, sudeći po atmosferi koja je vladala među i oko njih, izbor očito doživjele vrlo opušteno, ne zamarajući se puno oko toga koja će od njih ponijeti kući titulu najljepše. Smijeha svakako nije nedostajalo, a ni erotikom nabijene atmosfere, već uobičajeno kada su mladost i ljepota u pitanju.

Djevojke će večeras predstaviti i najnovije kolekcije dizajnera/brendova: Marine Lacković-Larie, Ivane Jurić, AXA Mode by Božica Juraković, Lamarpe, Galkoa, JO JO nakita, Chantala, Hogl cipela, Royall Cotona i Borova. Glavni dizajner večeri bit će Iggy Popović koji je u suradnji s direkcijom Miss Hrvatske i Kutjevom d.d. napravio humanitarni projekt „Njegujmo život“ za udrugu Debra za djecu oboljelu od bulozne epidermolize.

Nova će misica, u skladu s propozicijama natjecanja koje podrazumijevaju humanitarno djelovanje izabranih djevojki, nakon što preuzme titulu od prošlogodišnje miss Angelice Zacchigna, i sama postati dio humanitarnog projekta „Beauty with a Purpose„ sa spomenutom udrugom Debra.

Sve donacije koje se u okviru djelovanja izbora prikupe, kako doznajemo, ići će toj udruzi koja skrbi o tzv. djeci leptirima.

- Čast nam je biti dio takve humanitarne akcije, naglasila je direktorica direkcije Miss Hrvatske Maja Vračarić.

Večerašnji voditelj programa je Davor Garić, u glazbenom dijelu nastupaju mlada violinistica Sarah Puškaš, Emina Arapović i Sandi Cenov, čija je pjesma „Ljubav za sve“ postala svojevrsna himna direkcije Miss Hrvatske.

Finalistice izbora Miss Hrvatske

Lucia Rebrović, Karlovac; Mia Planinić, Metković; Antonija Bucić, Seline; Katia Kuharić, Rijeka; Ivana Matić, Starčevljani; Barbara Josić, Beč; Antea Lea Luketa, Šibenik; Michelle Korenić, Pula; Paula Percač, Donji Kraljevec; Valentina Jackiv, Slavonski Brod; Martina Mitar, Seget donji; Sabina Čavlović, Lipovljani; Ivana Grgurević, Vukovar; Paula Hublin, Varaždin; Helena Matošević, Frkljevci; Ivana Šignjar, Đurđevac; Marija Vujević, Zagreb; Nika Poljak, Zagreb; Tea Mlinarić, Senj.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)