Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Akcija mladih zbog modnog izričaja opet u centru pozornosti

26.09.2018. 14:12
Akcija mladih zbog modnog izričaja opet u centru  pozornosti


Uoči početka sjednice Županijske skupštine, vijećnici Akcije mladih održali su i  konferenciju za novinare zbog preslagivanja unutar Kluba. Marjana Botić se seli u  Županijsku skupštinu, a Kristijan Kotlar u Gradsko vijeće jer, kako je objasnio Marko  Pupić Bakrač, Marjana bolje poznaje problematiku Županije, a Kristijan je "bliži Gradu".
– Želimo skinuti "krinku" s tobožnjeg poštivanja zakona koji se izigrava. Prošlu sjednicu nisu ni obavijestili moje kolege da se sjednica nastavlja. Podržavam rad svojih  kolega, već je svima jasno da je ovo izigravanje zakona. Interesnu grupaciju želimo  pokazati vidljivijom, radi štetu u društvu i izraženija je ovdje nego u Gradu, naglasila  je Botić koja je imala istu majicu kao njezini kolege s natpisom "Torbari, koliko ste  torbi dobili za Gaženicu?" na kojoj su bili likovi Božidara Longina i Zdenka Zrilića u  opuštenom izdanju.
Pupić Bakrač je prije Aktualnog sata, za verifikacije zapisnika s prošle skupštine,  uputio pozdrav torbarima ma gdje bili, posebno nazočnima na sjednici, na što mu je  predsjednik Županijske skupštine Željko Lončar uzeo riječ i upozorio da dostojanstveno poštuje osobe te da ako nema dokaze, pazi što govori.
– Torbar je jedno uvaženo zanimanje, pozdravljam ih ovom prilikom, ne znam što  imate protiv, bio je uporan Pupić-Bakrač.