Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Jurić: Dat ćemo svoj maksimum za tri nova domaća boda

26.09.2020. 09:51


U 6. kolu Treće HNL jug Hrvatski vitez Posedarje će danas s početkom u 16 sati na svom igralištu Gordan Demo ugostiti Zmaja iz Makarske. Riječ je o dvije povratničke momčadi među trećeligaše s juga što će ovome dvoboju sigurno dati dodatnu draž. Posedarci u ovaj dvoboj ulaze osokoljeni s dvije posljednje utakmice u kojima su najprije kod kuće svladali Kamen (3:1), da i nakon toga u prošlome kolu trenutačnom lideru Jadranu LP i to u Pločama uzeli vrijedan bod (1:1). I Makaranima ide ove sezone, trenutačno su osmoplasirana momčad Lige sa sedam osvojenih bodova. U prošlome kolu su na svom travnjaku bili bolji od biogradskog Primorca svladavši ga rezultatom 2:1 i sigurno u Posedarje ne dolaze s izvješenom bijelom zastavom. Posedarce ne očekuje lagan posao, ali možemo se kladiti kako će dati svoj maksimum i pokušati na svoj konto dodati nova tri boda. Ovoga puta odlučili smo se u najavi porazgovarati s Rokom Jurićem koji se ove sezone dvaput upisivao u strijelce.
– Uvijek je lijepo zabiti gol, ali najvažnije je da na kraju tvoja momčad pobijedi – kazivao je Jurić koji smatra da četiri boda iz posljednje dvije utakmice HV Posedarja nisu slučajnost.
– Krenulo nas je u napadu. I u prvim kolima smo igrali dobro i stvarali prilike. Međutim, lopta nikako nije htjela u gol i to nas je koštalo bodova. Nismo imali koncentracije i mirnoće u završnici koja je prijeko potrebna za realizaciju. Čim smo počeli iskorištavati naše prigode, odmah su stigli i pozitivni rezultati. Smatram da smo se bitno poboljšali u realizaciji i sada samo tako trebamo nastaviti. Vjerujem da ovaj pozitivni niz možemo nastaviti i u narednim kolima.
Veliko iznenađenje bilo je kada ste u prošlome kolu uzeli bod u Pločama kod, do tada neprikosnovenog Jadrana LP koji je i sada vodeći na ljestvici.
– Bila je to teška utakmica u kojoj smo ispoštovali sve što je od nas tražio naš trener. Postavili smo se čvrsto prema nazad i onda iz kontri i polukontri prijetili Pločanima. Znali smo da ako u djelo provedemo sve što smo dogovorili, pozitivan rezultat nije nemoguć. Na kraju smo uspjeli u svom naumu i iz Ploča donijeli jedan vrijedan bod. Imali smo još nekoliko prigoda i malo je nedostajalo da se vratimo sa sva tri boda. Međutim, ne smijemo biti nezadovoljni i ovako jer remi u Pločama je vrijedan rezultat.
Slijedi nova domaća utakmica i to sa Zmajem iz Makarske u kojoj Posedarci žele učiniti isto što im je pošlo za nogom i dva tjedna ranije protiv Kamena.
– Nema tu previše flozofiranja, protiv Zmaja idemo po pobjedu. Igramo na našem travnjaku i želimo nastaviti pobjednički niz kod kuće. Nitko od nas ne očekuje laganu utakmicu, ali isto tako svi znamo što nam je zajednički cilj. Želimo se dokazati još jednom pobjedom pred našim navijačima. Zmaj je kao i mi povratnik u Treću HNL jug i sigurno su motivirani kao i mi. Vidi se da je riječ o kvalitetnoj momčadi, a potvrda tome je i činjenica da su do sada uzeli sedam bodova. Moramo biti koncentrirani i pametni, ali isto tako i odlučni da bi u konačnici naš travnjak napustili slaveći. Dat ćemo sve od sebe kako bi to i ostvarili – kazao je na kraju razgovora Roko Jurić


Anđelo Paleka pozvao navijače
Anđelo Paleka, igrač Hrvatskog viteza Posedarje pozvao je navijače na dvoboj sa Zmajem iz Makarske.
– Pozivam sve navijače i ljude koji žele pogledati dobar nogomet u subotu na stadion Gordan Demo. Budite naš dvanaesti igrač i dajte nam vjetar u leđa, a mi ćemo dati sebe od sebe na terenu kako bi proslavili još jedan pozitivan rezultat – kazao je za facebook stranicu HNK Hrvatski vitez Posedarje Paleka.


» Moramo biti koncentrirani i pametni, ali isto tako i odlučni da bi u konačnici naš travnjak napustili slaveći
Roko Jurić