Cuni: Godina koja mi je promijenila život

Slika korisnika admin
Rimanic Cuni Saraga
Stipe SURAĆ
Prošlogodišnji pobjednik Big Brother showa Danijel Rimanić Cuni s Ivanom Saragom

Večeras Big Brother odlučuje tko će uz Čakovčanku Mateju iz tajne ući u veliku BB kuću. Odluku već sada s nestrpljenjem očekuju Vita, Mirela, Valentio i Stipe. A tko je ovogodišnji Big Brother favorit, tko će se večeras vratiti u veliku kuću i što danas radi pitali smo prošlogodišnjeg pobjednika Danijela Rimanića Cunija.

- Moj favorit je, a tko bi drugi bio nego naša Ivana Saraga. Što se tiče večerašnjeg ishoda najviše bih volio da se u kuću vrati 19-godišnja Vita Pavić. Ona mi je i najsimpatičnija od svih cura. Mislim da najozbiljniju konkurenciju ima u Stipi. S Danijelom koji je prošle godine osvojio simpatije cijele Hrvatske razgovarali smo tijekom prve jutarnje kave. Bilo tko da je razgovarao s aktualnim pobjednikom Big Brothera, zna da je riječ o jednostavnom dečku koji i najtvrdokornije cinike razoružava svojom iskrenošću.

- Ugljanku Ivanu poznajem još dok je pjevala u zadarskoj ženskoj klapi "Idassa". Ivana je vrlo samostalna djevojka koja voli svjetla pozornice. Bio sam i na otvaranju butika za prodaju cipela gdje Ivana radi, prisjeća se Danijel dodajući kako bi to bio pravi pothvat kad bi dvoje Zadarana za redom pobijedili i osvojili milijunsku nagradu u Big Brother showu.

- Tek sad postaje zanimljivo u BB kući gdje više i ne vlada idila i povjerenje. Kriva je "diverzantica" Mateja iz tajne kuće koja je uspješno obavila svoj zadatak kako bi ih sve posvađala. Danijel se prisjeća svojih 98 dana u izolaciji u Big Brother kući:

- Biti 98 dana izoliran u jednoj kući, a zatim izići među gomilu ljudi, zaista nije jednostavno. Nedostajala mi je obitelj i prijatelji. Budući da ja nisam nikakva zvijezda, moram priznati da nisam naviknuo na fotoreportere, kamere i toliko bliceva oko mene, prisjeća se Danijel ne zaboravljajući pritom, tko zna po koji put, zahvaliti svojoj obitelji, ekipi iz Kampo kaštela, Marku Kasapu i ekipi iz kafića Barka, Zadranima, očevim Dikljancima, majčinim Sukošancima i svim onima koji su vjerovali u njega i velikodušno trošili telefonske impulse.

Rado se prisjeća boravka u kući i "pet minuta" slave koju mu je popularni reality donio.

- Boravak u kući za mene je bio pravi pothvat i veliko iskustvo, a za to doista moraš biti avanturist. Najveća vrijednost Big Brothera su prijatelji koji ostanu nakon svega, tako sam ostao dobar s Nikšom i Violetom koji zajedno žive u Splitu, a često se čujem i s Antom, Zoranom i Yameisy... Danijel je svoj novac, točnije milijun i 250.000 kuna, trošio daleko od očiju javnosti.

- Kupio sam vlastiti stan i pomogao roditeljima u adaptaciji stana u Kampo kaštelu. Ostvario sam svoj san, ustvrdio je Danijel. - Danijel priznaje da mu je "Big Brother" bio pozitivno iskustvo u životu. Upoznao sam puno zanimljivih ljudi, ali to mi nije donijelo preveliku korist na poslovnom planu.

- Bilo je raznih poslovnih ponuda, ništa konkretnog. No, i dalje su ostali kontakti s jednom od tv-kuća.

- Od prvog dana nakon izlaska iz BB kuće čvrsto sam stao na zemlju. Najvažnije mi je završiti školovanje na Višoj pomorskoj školi u Zadru, a dalje ćemo vidjeti. A cure?

- Trenutačno sam slobodan, a vidjet ćemo...

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno