Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Potres uznemirio Biograđane

Autor: Jelica Farkaš

25.10.2009. 23:00
Potres uznemirio Biograđane

Foto: Jelica FARKAŠ



Potres koji je u nedjelju u večernjim satima zatresao biogradsko područje uznemirio je Biograđane. Potmula grmljavina koja se čula, u prvi mah se činila kao normalno grmljavinsko nevrijeme, no kako je nebo bilo vedro a vrijeme burno odmah je bilo jasno da se radi o potresu, kazali su nam neki od Biograđana koje smo sreli u prolazu.Ispred kafića L&M na biogradskoj rivi i danas se prepričavao događaj koji je uzdrmao mir nedjeljne večeri.
– Ma nikom nije bilo svejedno, kazao nam je vlasnik kafića Mario  Klarić.  – Ljudi su se uznemirili i izašli su vani, strahovali su hoće li se ponoviti, jer nakon prvog često zna uslijediti još nekoliko njih, tako bar kažu bolji poznavatelji prilika. Bogu hvala, nije se ponovilo, kaže Klarić.
– Najgore je bilo nama na višim katovima, jer nikako nije ugodno  kada se osjećaš posve nemoćan, kazao nam je jedan od gostiju u kafiću.
Oni koji ga uopće nisu osjetili a bilo je i takvih najbolje su prošli, jer zaspati nakon takvog događanja nije lako. Unatoč činjenici što potres nije prouzročio neka oštećenja, unio je podosta nemira među Biograđane, koji se još nekoliko dana zasigurno neće posve opustiti kod i najmanjeg čudnog zvuka sličnog ovom doživljenom.