Pažani će konačno moći studirati ne napuštajući svoj grad

Slika korisnika admin

U Gradskoj vijećnici svečano je potpisan Ugovor između Obrazovne grupe Zrinski i Grada Paga kojim je Pag po prvi put dobio visokoškolsku instituciju, srednjoškolsko obrazovanje i cjeloživotno učenje kojim se mogu steći razne prekvalifikacije.

U ime Grada Paga, sporazum je potpisao gradonačelnik Željko Maržić.

U ime Obrazovne grupe Zrinski potpisivanju su nazočili predsjednik Obrazovne grupe Zrinski Vitomir Tafra, mag.oec., dekan visoke škole Nikola Šubić Zrinski, dr.sc.Ivica Katavić, prodekan za kvalitetu mr.sc. Zdravko Tkalec i prodekanica za poslovnu suradnju i međunarodne odnose Hedda Martina Šola, mag.oec.

Obrazovna Grupa Zrinski, prva i za sada jedina u Hrvatskoj nudi brojne programe online edukacija, slijedom koje će stanovnici Paga po prvi puta biti u mogućnosti studirati ne napuštajući svoj grad, što mnogi zbog usklađivanja radnih obaveza i školovanja do sada nisu bili u mogućnosti.

Potpisivanje ovog Ugovora potez je koji predstavlja ulaganje u budućnost kvalitetnog i obrazovanog kadra kroz visokoškolsko, cjeloživotno obrazovanje i privatne srednje škole.

Isti ugovor je potpisan i u susjednim općinama Kolan i Povljana te prije desetak dana u Gradu Novalji.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno