Za predsjednicu vrškog MODES-a izabrana Marija Berec

Slika korisnika admin
Autor: 
Vedran SITNICA

Moderna demokratska snaga (MODES) radi na jačanju i širenju temeljnih ogranaka, općinskih i gradskih podružnica diljem Zadarske županije, a posljednja je osnovana podružnica MODES-a Vrsi.

Za predsjednicu općinske podružnice MODES Vrsi jednoglasno je izabrana Marija Berec, a za zamjenika Mladen Maraš. Novoizabrana predsjednica općinske podružnice u svom je obraćanju istaknula kako je u redove MODES-a pristupilo mnoštvo sposobnih, mladih, obrazovanih ljudi željnih angažmana, rada i doprinosa za općinu Vrsi, ali i šire, za opće dobro šire društvene zajednice. Naglasila je kako će do sljedećih izbora podružnica MODES-a u Vrsima, s pripadajućim mjesnim ograncima, raditi na jačanju stranke i članstva, kako bi na nadolazećim izborima osigurali priliku za potrebnim promjenama za cjelokupno društvo.

Predsjednik MODES-a i dožupan Zadarske županije Rudolf Dvorski, čestitao je svim izabranim dužnosnicima.

Nakon održane izborne skupštine u Sv. Filip i Jakovu te u Vrsima, u neformalnom druženju su dogovorena i najavljena buduća događanja i akcije, koje će biti organizirane pod okriljem ove stranke.

Osnivačku skupštinu vodilo je radno predsjedništvo u sastavu vijećnika grada Zadra i koordinatora za simpatizere Tea Bobana, koordinatora gradske podružnice Benkovac Vice Brkljače, koordinatora općinske podružnice Privlaka Petra Mustaća, kao i administrativnog tajnika MODES-a Marina Buovca.

Predsjedništvo MODES-a Vrsi čine: Marija Berec - predsjednica, Mladen Maraš - zamjenik, Ringo Božić - tajnik, Ivan Milutin - rizničar, te članovi - Ivan Perković, Denis Predovan i Vesna Milić.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno