Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Prikupljeno više od 20 tisuća kuna za Kiarino liječenje

26.10.2021. 11:04


Entuzijasti okupljeni u Facebook grupi "Đir oko Borika" te brojni zadarski motociklisti priključili su se akciji za šestogodišnju djevojčicu Kiaru Goršić iz Tribunja koja boluje od rijetkog zloćudnog tumora na mozgu.
U subotu su tako skupljali donacije koje su Kiarinim roditeljima, zajedno s još 750 motorista iz cijele zemlje predali na Šibenskom mostu. Dojmove nam je prepričao Duško Brala, administrator grupe "Đir oko Borika".
– Ljudi dobra srca okupljeni u Facebook grupi "Đir oko Borika", zajedno s motoklubovima "Beštije", "Arbanasi" i "Vuk samotnjak", oduševljeno su prihvatili plan za put prema Šibeniku. Svoj su doprinos dali i motoristi okupljeni u klub "Duh" iz Biograda. Prikupljeno je više od 20 tisuća kuna za Kiarino liječenje na što smo iznimno ponosni, kazao je Brala i dodao kako je za zadarsku ekipu put do Šibenika prošao glatko.
– Na putu nas je, za razliku od prijatelja koji su doputovali iz unutrašnjosti, pratilo dobro vrijeme. Cijeli je program prošao izvrsno, čak nas je pozdravila i malena Kiara. Preko 750 motorista iz cijele Hrvatske okupilo se za nju na Šibenskom mostu, odakle je krenuo i defile prema Brodarici, gdje su organizatori za nas pripremili okrjepu. Imali smo priliku zajedno popričati, družiti se i stvoriti nove kontakte za neke buduće suradnje, zaključio je Brala.