Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Igra iza vrtićkih vrata

Autor: Dragana Glavočić

25.11.2008. 23:00
Igra iza vrtićkih vrata

Foto: Adam VIDAS



U osam područnih objekata, Ciciban, Duga, Jazine, Maslačak, Ričina, Smiljevac, Tratinčica i Vladimir Nazor idućih tjedan dana bit će otvorena vrata za sve roditelje i sugrađane koji bi htjeli pobliže vidjeti i upoznati “vrtićki život”
U povodu obilježavanja Dana grada Zadra Dječji vrtić “Sunce” organizira “Dane otvorenog Sunca”. U osam područnih objekata, Ciciban, Duga, Jazine, Maslačak, Ričina, Smiljevac, Tratinčica i Vladimir Nazor idućih tjedan dana bit će otvorena vrata za sve roditelje i sugrađane koji bi htjeli pobliže vidjeti i upoznati “vrtićki život”, što djeca rade te što ih najviše zanima. Odgojiteljice će tijekom održavanja “Dana otvorenog Sunca” prirediti predstavu kojom će najmlađima predstaviti kostimirane zaštitnike Zadra.
Tako su djeca Dječjeg vrtića “Ciciban” jučer otvorila vrata vrtića svim onima koji su htjeli vidjeti njihove igraonice. Tom prigodom odgojiteljice su izvele predstavu o Sv. Krševanu.
Ravnateljica vrtića Sunce Ana Dunatov kazala je da predstava ima edukativan karakter jer govori o ekološkoj katastrofi koju sprječava zaštitnik Zadra.
Proteklih godina Dječji vrtić “Sunce” je Dan grada Zadra obilježio postavljanjem samostalne likovne izložbe dječjih radova u kampusu Sveučilišta u Zadru.
– Prošlogodišnjom izložbom napravili smo poveznicu između dječjeg vrtića, lokalne samouprave i Sveučilišta u Zadru gdje se educiraju budući odgojitelji, kazala je Dunatov.