Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Uprava se upoznala s budućim radnicima

Autor:

25.11.2009. 23:00
Uprava se upoznala s budućim radnicima


Autobusi APP Požege do 3. prosinca trebali bi početi s vožnjom i to na linijama od Zadra prema Splitu i Zagrebu, dok će prema Zrenjaninu krenuti kasnije
Nekadašnji radnici Contusa, uskoro zaposlenici APP Požega, sastali su se sa svojom budućom upravom kako bi dogovorili posljednje detalje oko prelaska u novu tvrtku.
Na sastanku su bili svi zaposlenici, predstavnici sindikata te predstavnici uprave APP Požege, tvrtke koja se obvezala zaposliti 23 nekadašnja zaposlenika Contusa.
– Direktor Ivan Križanović razgovarao je sa svim zaposlenicima o pripremama za preuzimanje i njihovo zapošljavanje. Rekao je da je tvrtka spremna preuzeti sve zaposlenike i to mu je drago. Osim toga izrazio je zadovoljstvo što će Zadar opet imati jednu “jaku” prijevozničku tvrtku s kvalitetnim vozačima, prenio je detalje sa sastanka Vedran Uranija, pravni zastupnik SSSH.
Dodao je da bi autobusi APP Požege do 3. prosinca trebali početi s vožnjom i to na linijama od Zadra prema Splitu i Zagrebu, dok će prema Zrenjaninu krenuti kasnije.
Uranija je istaknuo da će svi zaposlenici potpisati ugovore na neodređeno vrijeme te su im zajamčene sve pravne sigurnosti.
– Tvrtka koja će preuzeti zaposlenike ima nove autobuse, odličan vozni park i rekli su da će, ako bude potrebe, primjerice, u sezoni povećati broj zaposlenika i uvesti više autobusa na linijama, zaključio je Uranija, istaknuvši da su radnici zadovoljni što će nakon pet i pol mjeseci ponovno početi raditi i to u kvalitetnoj tvrtki.
Autoprometno poduzeće Požega prevozit će putnike na međužupanijskim autobusnim linijama Zadar – Zagreb i Zadar – Split te na međunarodnoj autobusnoj liniji Zadar – Zrenjanin. Cijena karte na liniji Zadar – Zagreb iznosit će 100 kuna, Zadar – Split 79 kuna, a Zadar – Zrenjanin 210 kuna.