Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Zadar je idealan odabir za božićni koncert

Autor: Tomislav Jerak

25.11.2009. 23:00
Zadar je idealan odabir za božićni koncert

Foto: Tomislav JERAK



Na velikom božićnom koncertu u Krešinoj dvorani pojavit će se zvijezde izdavačke kuće Menart: Gabi Novak, Nina Badrić, Luka Nižetić, Tedi Spalato, Marko Tolja, Maja Vučić, Tomislav Bralić, Ricardo Luque, Davor Pekota i Natali Dizdar
Jučer se u dvorani na Višnjiku održala konferencija za novinare, na kojoj je najavljen spektakularni koncert “Zvjezdani Božić u Zadru”, koji će se održati 20. prosinca s početkom u 20 sati. Uz pratnju banda i veličanstvenog gudačkog korpusa riječkog HNK Ivan pl. Zajc te dirigentsku palicu Alana Bjelinskog, svojim nastupom na velikom božićnom koncertu upriličit će zvijezde izdavačke kuće Menart, Gabi Novak, Nina Badrić, Luka Nižetić, Tedi Spalato, Marko Tolja, Maja Vučić, Tomislav Bralić, Ricardo Luque, Davor Pekota te Natali Dizdar. Na presici su nazočni bili Emil Kolanović, predstavnik izdavačke kuće Menart, zatim zadarski dogradonačelnik Dražen Grgurović te dvoje izvođača božićnog spektakla, naš poznati zadarski pjevač Davor Pekota te Maja Vučić. Iako su pojedinosti oko koncerta više manje poznate, bilo je govora uglavnom oko cijene ulaznica i razloga zašto je upravo Zadar prvi put odabran kao grad održavanja ovakvog koncerta.
– Zadar smo odabrali zbog više razloga. Osim promotivnog dijela i mojih osobnih razloga, s obzirom da dolazim iz ovog grada, Zadar je idealan odabir s obzirom na perspektivnost sredine i veliku podršku koju dobivamo od strane dogradonačelnika Grgurovića, kaže Kolanović.
Slično se moglo čuti i od ostalih govornika, prvenstveno Maje Vučić.
– Uvijek se iznova veselim dolasku u Zadar, jer me svaki put oduševe događaji koji se zbivaju u ovom prekrasnom gradu. Vrhunski koncerti upravo su razlog zbog kojeg mi izvođači postojimo i živimo. Prvenstveno bih stavila naglasak na božićne koncerte poput ovog, koji nas barem na trenutak podsjete na istinske ljudske vrijednosti kao što su ljubav, obitelj i dom. Vjerujem da će Zadrani biti oduševljeni dvosatnim koncertom, na kojem će imati priliku čuti izvedbe tradicionalnih božićnih pjesama uz, naravno, i autorske pjesme isključivo blagdanskog raspoloženja, kaže Vučić.
Ulaznice će biti puštene u prodaju ovog petka, po cijeni od 80 kuna za tribine, 100 kuna za sjedala u parteru te 200 kuna za Vip ložu. Kupiti ih možete u agenciji Aquarius ispod Volta te putem interneta na stranici www.eventim.hr.