Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Pismeni prijedlozi za laureate do 15. prosinca

25.11.2010. 23:00
Pismeni prijedlozi za laureate do 15. prosinca


Predviđeno je da se dodijeli Nagrada za životno djelo te godišnja Nagrada Grada Biograda, a za to se mogu prijaviti građani, trgovačka društva, ustanove, vjerske zajednice, političke stranke te udruge građana


Grad Biograd i ove će godine  uz obilježavanje Dana grada  i blagdana Svete Stošije nagraditi najzaslužnije sugrađane.
Naime, Odbor za javna  priznanja Gradskog vijeća  Grada Biograda uputio je  javni poziv za dostavljanje  prijedloga za Nagradu Grada Biograda za 2010. godinu.
Kao i ranijih godina, predviđeno je da se dodijeli Nagrada za životno djelo te godišnja Nagrada Grada Biograda, a za to se mogu prijaviti građani, trgovačka  društva, ustanove, vjerske  zajednice, političke stranke,  te udruge građana. Prijedlozi  za dodjelu nagrada moraju  sadržavati podatke o podnositelju prijedloga, životopis kada je kandidat fizička  osoba, obrazloženje postignuća i doprinosa zbog kojih  se osoba predlaže za dodjelu  javnog priznanja Grada, prosudbu postignutih rezultata,  kao i vrstu javnog priznanja  za koje se predlaže te suglasnost predloženika da bude kandidat za nagradu.
Predlagatelj je dužan imati  i supredlagatelja koji podupire njegov prijedlog te je i  materijalno odgovoran za  sve navedeno u prijedlogu.  Pismeni prijedlozi s obrazloženjem i potrebnom dokumentacijom dostavljaju se  Odboru za javna priznanja  biogradskog Gradskog vijeća do 15. prosinca, a nagrade i priznanja odabranima će biti dodijeljene na  Svečanoj sjednici Gradskog  vijeća Biograda koja će se  održati u povodu Dana grada i blagdana Svete Stošije  15. siječnja.