Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Zaslužili smo zvižduke, ispričavamo se navijačima

Autor: Roman Morović

25.11.2012. 23:00
Zaslužili smo zvižduke, ispričavamo se navijačima

Foto: Zvonko KUCELIN



Igrali smo kilavo cijelu utakmicu, bez krvi. Svima nam primjer može biti Bariša Krasić. Najstariji je u momčadi, a baca se, igra, tuče, zabija… Trebamo slijediti njegov put – kazao je Ive Ivanov, kapetan Zadra
Zašto se Zadar protiv MZT-a pojavio na terenu tek u posljednjoj četvrtini?
– Mislim da nitko ne može dati pravi odgovor na to pitanje, naročito ne još vruće glave. Na sastancima ovih dana ćemo analizirati što se sve događalo na toj utakmici. Presudila je, naravno, treća četvrtina. Teško je vratiti se nakon što primiš onakvu seriju. Tek u posljednjoj četvrtini smo nešto odigrali, no bilo je prekasno. Ovo nam je daleko najlošija utakmica ove sezone i nadam se da se neće ponoviti. Moramo se ispričati našim navijačima zbog ovakve predstave. Treba nastaviti raditi i gledati naprijed – iskren je nakon teškog domaćeg poraza bio Marko Ramljak.
Kilavo, bez krvi
Ive Ivanov, kapetan, mogao je samo čestitati protivniku na pobjedi.
– MZT je zasluženo pobijedio. Od prve minute su krenuli bolje od nas. Igrali su sa šest-sedam igrača, koje su cijelo vrijeme rotirali. Mi nismo pronalazili našu igru. Tek smo na kraju uspjeli nešto dobiti na agresivnost, ali bilo je prekasno. Imali smo puno izgubljenih lopti (19), a problem nam je bio i njihov napadački skok.
Što se dogodilo u trećoj četvrtini?
– Ne znam, zaista je teško reći. Žao mi je zbog ovog poraza. Bilo je dosta ljudi u dvorani i stvarno lijepa atmosfera. Zahvaljujem se svima što su došli, ali nažalost, nismo im vratili na pravi način.
S terena ste ispraćeni zvižducima.
– Zaslužili smo ih. Igrali smo kilavo cijelu utakmicu, bez krvi. Svima nam primjer može biti Bariša Krasić. Najstariji je u momčadi, a baca se, igra, tuče, zabija… Trebamo slijediti njegov put – kazao je Ivanov.
Nismo poštivali dogovor
Krasić je imao odličnu šutersku večer, zabio je 24 poena i pritom promašio samo jedan šut. Nažalost, nitko ga nije pratio.
VIŠE U TISKANOM IZDANJU