HSLS konačno ide u izbore

Slika korisnika admin
joso knez
Ivan JAMIČIĆ
Joso Knez

Predsjednik zadarskog HSLS-a, Joso Knez, kaže kako za petnaestak dana idu na izbore za Gradski odbor stranke, nakon čega će pripremati i one za Županijsku organizaciju.

Time bi se konačno održali unutarstranački izbori koji su već dvaput odgađani, jer je na kraju rukovodstvo stranke u Zadru zaključilo kako je izbore najbolje održati nakon onih za vijeća mjesnih odbora.

I Knez je tu bio u pravu jer se sada konačno mogu posvetiti pripremi skupštine za gradski i županijski HSLS, kako bi ovaj posao bio najbolje moguće odrađen, s obzirom da je stanje u stranci već duže vrijeme ne baš najbolje.

Poznato je, naime, da su i Knez i njegov kolega Mate Radović, predsjednik Županijskog odbora HSLS-a, dali ostavke na svoje dužnosti i da na ovim pozicijama ostaju samo do unutarstranačkih izbora. Povod ostavkama, kako smo već pisali, njihovo je neslaganje sa odlukom predsjednika stranke Darinka Kosora o koaliranju sa HDZ-om. Stranka praktički jedva funkcionira pa bi je izbori u stranci trebali staviti na noge i reaktivirati članstvo koje se već odavno nije sastalo.

Iako uskoro napušta svoje mjesto, Knez je i dalje optimističan u pogledu razvoja stranke, te o njenoj budućnosti u Zadru kaže:

- Izbori su za petnaestak dana i stranka će ponovno normalno funkcionirati. Ne plašim se za njenu budućnost, a kandidata za predsjedničko mjesto ima sve više - kaže Knez.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno