"Glazbena turneja lakša mi je od predsjedničke"

Slika korisnika martinazd
Predsjednički kandidat Miroslav Škoro družio se sa Zadranima
Na Narodnom trgu kandidat za predsjednika Republike Hrvatske Miroslav Škoro organizirao je druženje s građanima kod štanda na kojem se prikupljaju potpisi podrške njegovoj kandidaturi
Marin GOSPIĆ
Miroslav Škoro radio se fotografirao sa simpatizerkama

 Jučer je u Zadru na Narodnom trgu kandidat za predsjednika Republike Hrvatske Miroslav Škoro organizirao druženje s građanima kod štanda na kojem se prikupljaju potpisi podrške njegovoj kandidaturi. Tom je prigodom ovaj glazbenik i poduzetnik istaknuo da je potrebnih deset tisuća potpisa prikupio još prvog dana, ali da se on ne hvali s brojem potpisa građana. Na štandu sa Škorinim sloganom "Sad ili nikad" bilo je vrlo živo, sa slavonskom glazbom, a mnogi građani, posebno ženski dio Škorinih pristaša, želio se s njim fotografirati.
Na pitanje kakav uspjeh na izborima očekuje kad je Zadar u pitanju Miroslav Škoro kazao je "najbolji", dodajući da voli Zadar u kojem je mnogo puta bio kao glazbenik, ali i na ljetovanjima. Novinarima koji su željeli da kaže više o svome programu potužio se rekavši "mogu ja vama govoriti, ali te izjave nigdje ne izlaze."
Škoro je kazao i kako je glazbena turneja lakša od ove političke, a o zauzimanju za snažnije predsjedničke ovlasti ponovio je da sadašnji model ne valja jer se u 20 godina pokazalo da Hrvatska nema sustav parlamentarne demokracije, već se sve svodi na dogovor šefa pobjedničke stranke s koalicijskim partnerima, što treba promijeniti.
- Predsjednik kojeg izravno na izborima bira narod ima pravo dobiti veće ovlasti, a ne samo protokolarne, ponovio je Škoro svoj stav o promjenama koje zagovara kad je u pitanju uloga predsjednika države.

U ZADRU OČEKUJE NAJBOLJI IZBORNI USPJEH

Na pitanje kakav uspjeh na izborima očekuje kad je Zadar u pitanju Miroslav Škoro kazao je "najbolji", dodajući da voli Zadar u kojem je mnogo puta bio kao glazbenik, ali i na ljetovanjima

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)

Komentari

Slika korisnika GolubM
Ili Škoro ili Mislav Tito, sve ostalo je isto!
Slika korisnika GolubM
Ili Škoro ili Mislav Tito, sve ostalo je isto! SADilNIKAD