Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Filipjanski UHDDR darovao 220 djece

25.12.2010. 23:00
Filipjanski UHDDR darovao 220 djece


Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata (UHDDR) Općine Sv. Filip i Jakov i ove godine se sjetila djece svojih članova, već tradicionalno im je uručila prigodne božićno-novogodišnje darove. Tijekom božićnih blagdana djeci su podijelili čak 220 lijepo aranžiranih vrećica s darovima.
– Svake do sada, pa i ove teške recesijske godine općinski UHDDR uspio je na božićne blagdane uveseliti djecu svojih članova i na taj im način uljepšati Božić i nadolazeću Novu godinu, govori Gordan Mikecin, predsjednik filipjanskog UHDDR-a.
Ove godine darove su osigurali Općina Sv. Filip i Jakov, Udruga Napredak, Bure commerce Biograd na Moru, bifei-pizzerie Rea iTorkul, kafić Gusar i restoran Pristran
– Darovi mogu biti i simbolični, važno nam je da svi naši članovi imaju oslonac u Udruzi, kao i njihova djeca, poručio je Mikecin ističući kako Udruga na primjeren obilježava sve državne praznike i velike crkvene blagdane te se na nadasve dostojanstven način prisjeća svih 14 poginulih hrvatskih vitezova.
– Raznim ekološkim, humanitarnim i sportsko-rekreativnim akcijama Udruga prati potrebu dragovoljaca za aktivnim sudjelovanjem u životu svoje sredine, zaključio je Goran Mikecin.