Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Intrade i Bralić održali tradicionalni božićni koncert u Arsenalu

25.12.2011. 23:00
Intrade i Bralić održali tradicionalni božićni koncert u Arsenalu


Tomislav Bralić i klapa Intrade u nedjelju su u klubu Arsenal održali tradicionalni božićni koncert. Jedna od najboljih hrvatskih klapa i osebujni vokal Tomislava Bralića, i ovaj su put omogućili zadarskim ljubiteljima dalmatinske pjesme, nezaboravnu večer i vrhunsku izvedbu te tako pokazali kako su profesionalci, bez obzira nastupaju li u klubu ili velikoj sportskoj dvorani.
Snagom i besprijekornošću svojeg nastupa Intrade i Bralić uvijek su publiku uspjevali toliko zaokupirati pjesmom i tekstovima, ali i lijepim iznenađenjima. Posebna gošća božićnog koncerta bila je mlada Zadranka Doris Pinčić, koja tumači naslovnu ulogu u popularnoj TV sapunici “Larin izbor”, koja je im se pridružila na pozornici u izvođenju naslovne pjesme “Samo jubav ostaje”.
Intrade i Tomislav Bralić pjevali su svoje brojne hitove (a gotovo je svaka njihova pjesma bila hit), kojih se nakupilo u 25-godišnjoj karijeri klape, bilo da je riječ o onima koje su postale brand dalmatinske pjesme poput ”Croatio, iz duše te ljubim”, ”Ne damo te pismo naša”, pa sve do “Zore bile”.
Zadarska publika, točnije oni sretnici koji su uspjeli doći do ulaznice, imali su priliku uživati u nezaboravnoj i raspjevanoj božićnoj večeri, a klapa Intrade i Tomislav Bralić ovim su koncertom zaokružili iznimno uspješnu godinu prepunu nagrada i rasprodanih nastupa u Hrvatskoj i inozemstvu.