Puntica rješava vodoopskrbu

Slika korisnika admin
Branko BOŽIĆ
Radovi bi trebali biti dovršeni najdalje za 15-ak dana

Stanovnici zapadnog dijela Ražanca kao i vlasnici vikendica, kuća za odmor, apartmana i kampova u Turističkom naselju Puntica konačno će odahnuti kad je u pitanju opskrba pitkom vodom. Naime, nakon što se, zbog učestalih nestanaka vode i još češćeg prekopavanja navedene ulice zbog puknuća dotrajalih starih vodovodnih cijevi, ovo pitanje često "potezalo" na sjednicama Općinskog vijeća, radovi rekonstrukcije i obnove dotrajale vodovodne mreže na Putu puntice počeli su ovih dana, a izvode ih djelatnici Vodovoda. Ako vremenske prilike to dopuste, navedeni radovi s ponovnim polaganjem novog asfaltnog sloja trebali bi biti dovršeni najdalje za 15-ak dana.

 Kako nam je rekao općinski načelnik Dragutin Miočić, kada radnici Vodovoda završe poslove, u "režiji" Općine počet će izgradnja nogostupa i postavljanje nove javne rasvjete na čitavom dijelu Puta puntice, počevši od poštanskog ureda pa do zadnjih kuća u Turističkom naselju Puntica. Tako će biti stvoreni svi preduvjeti za sigurni promet.

 

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika DOMOLJUB
Nadam se da će KONTRA MRAKU biti zadovoljan napokon!!!!!!!
Slika korisnika KONTRA MRAKU
Pozdravljam u prvom redu svake hvalevrijedne radove pa takve i ove,kojima će većinom vikenice i apartmani na Puntici dobiti kvalitetniju opskrbu vodom,ali ujedno postavljam pitanje,kad će na red doći ostali dijelovi sela,u kojima živi domicilno stanoništvo ,a ne vikendaši? Puno ljudi nemaju normalnu opskrbu vodom,jer mreža nije sprovedena,dok se u nekim mjestima radi obnova cijevi i nekoliko puta. Pozdrav svima koji vole Ražanac,i novinaru B.B. naročito!:)