Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Puntica rješava vodoopskrbu

26.01.2012. 23:00
Puntica rješava vodoopskrbu


Kada radnici Vodovoda završe poslove, u “režiji” Općine počet će izgradnja nogostupa i postavljanje nove javne rasvjete na čitavom dijelu Puta puntice


Stanovnici zapadnog dijela Ražanca kao i vlasnici vikendica, kuća za odmor, apartmana i kampova u Turističkom naselju Puntica konačno će odahnuti kad je u pitanju opskrba pitkom vodom. Naime, nakon što se, zbog učestalih nestanaka vode i još češćeg prekopavanja navedene ulice zbog puknuća dotrajalih starih vodovodnih cijevi, ovo pitanje često “potezalo” na sjednicama Općinskog vijeća, radovi rekonstrukcije i obnove dotrajale vodovodne mreže na Putu puntice počeli su ovih dana, a izvode ih djelatnici Vodovoda. Ako vremenske prilike to dopuste, navedeni radovi s ponovnim polaganjem novog asfaltnog sloja trebali bi biti dovršeni najdalje za 15-ak dana.
 Kako nam je rekao općinski načelnik Dragutin Miočić, kada radnici Vodovoda završe poslove, u “režiji” Općine počet će izgradnja nogostupa i postavljanje nove javne rasvjete na čitavom dijelu Puta puntice, počevši od poštanskog ureda pa do zadnjih kuća u Turističkom naselju Puntica. Tako će biti stvoreni svi preduvjeti za sigurni promet.