Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Zadnji dan klizališta na Višnjiku, iskoristite ga do 21 sat!

27.01.2019. 11:40
Zadnji dan klizališta na Višnjiku, iskoristite ga do 21 sat!


Klizalište na Višnjiku, koje je podignuto, uređeno i opremljeno, te otvoreno u sklopu prošlogodišnjega Adventa u Zadru,  na  raspolaganju je svim građanima još samo danas, u nedjelju, 27. siječnja.
– Klizalište sa svojim programima i sadržajima bilo je veoma atraktivno i privlačno pa je izazvalo veliko zanimanje među našim sugrađanima,  napose mlađima, ali i brojnim turistima koji su se zatekli u našem gradu.  ŠC Višnjik zadovoljan je odazivom, klizalištem je tijekom prethodnoga  vremena prošlo nekoliko tisuća ljudi, kaže Denis Karlović, direktor.
Upravo zbog velikoga zanimanja promijenjena je prvotna odluka o  zatvaranju klizališta 13. siječnja.
– Mnogi sugrađani nazivali su ili dolazili osobno raspitujući se hoćemo  li klizalište doista zatvoriti 13. siječnja, te su odmah izrazili želju da još  neko vrijeme svi sadržaji na njemu budu dostupni. U skladu s tim mi  smo donijeli odluku da će klizalište biti otvoreno do 27. siječnja, govori  Karlović.
Tako svi Zadrani imaju još danas posljednju prilikui uživati na vrućem ledu.  Oni koji su naučili klizati  moći će provjeriti do kojega su  stupnja usvojili tu vještinu, a već prekaljeni klizači vjerojatno će poželjeti  napraviti još poneki „đir“ prije no što se klizalište na 600 četvornih metara pod šatorom za ovu sezonu zatvori.
Radno vrijeme danas je od 10 do 21 sat.