Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Biograd – zdravi grad

Autor: Jelica Farkaš

26.02.2009. 23:00
Biograd – zdravi grad


Među točkama dnevnog reda nalazi se i prijedlog Odluke o pokretanju projekta i učlanjivanju grada Biograda u Hrvatsku mrežu zdravih gradova, kao i prijedlog Odluke o osnivanju Povjerenstva za provedbu programa Biograd na Moru – zdravi grad


Za danas 27. veljače zakazana je sjednica biogradskog Gradskog vijeća. Na dnevnom redu sjednice naći će se nekoliko prijedloga odluka i to o pokretanju postupka za promjenu Statuta Grada Biograda i promjenu Poslovnika Gradskog vijeća. Tu je zatim i prijedlog Odluke o pokretanju projekta i učlanjivanju grada Biograda u Hrvatsku mrežu zdravih gradova, kao i prijedlog Odluke o osnivanju Povjerenstva za provedbu programa Biograd na Moru – zdravi grad te imenovanje predsjednika, zamjenika predsjednika i članova.
Pred vijećnicima će se naći i prijedlog Odluke o osnivanju Odbora za turizam grada Biograda te imenovanje predsjednika, zamjenika predsjednika i članova odbora. Vijećnicima ove sjednice ponudit će se na raspravu i usvajanje prijedlog odluke o imenovanju člana Uprave odjela Visoke škole za poslovanje i upravljanje s pravom javnosti “Baltazar Adam Krčelić” iz Zaprešića – Odjela u Biogradu, a jedan od prijedloga je i onaj o uspostavi prijateljstva i suradnje grada Biograda i Općine Stolac u BiH.
Prijedlog analize stanja sustava zaštite i spašavanja na području grada Biograda te prijedlog smjernica za organizaciju i razvoj sustava zaštite i spašavanja na području grada u 2009. godini s prijedlogom financijskog plana također će biti na dnevnom redu sjednice vijeća, koja će se održati u prostorijama biogradske Gradske vijećnice u 17 sati i 30 minuta.