Nova zračna linija "Gardenair" povezuje Zadar s Londonom

Slika korisnika admin
garden2
Sebastian GOVORČIN
Ulaznice za Garden festival na međunarodnom tržištu su većim dijelom rasprodane

Petrčane će i ovog ljeta ugostiti ljubitelje klupske glazbe iz cijelog svijeta, a zbog iznimnog uspjeha prethodnih "The Garden festivala" organizatori su se ovog ljeta odlučili za dva festivalska vikenda u razdoblju od 03. do 12. srpnja.

U deset festivalskih dana od 03. do 12. srpnja, dani vikenda su rezervirani za nastupe svjetski priznatih izvođača i DJ-a, dok su dani u tjednu rezervirani za nešto mirnije i opuštenije ritmove. Među brojnim imenima koja će nastupiti u Petrčanima ističu se legende klupske scene Norman Jay, Mr Scruff, Gilles Peterson te domaći DJ-i predvođeni Eddyjem Ramichem. Jedan od onih kojeg ćete ovo ljeto moći čuti u Petrčanima je i Norman Jay koji je za svoje glazbene uspjehe nagrađen počasnim priznanjem Most Excellent Order of the British Empire. Mr Scruff jedan je od rijetkih DJ-a na svijetu koji bez problema može rasprodati London Forum i to "naoružan jedino pločama, kojim gramofonom i s nekoliko paketa čaja", a Gilles Peterson je DJ britanskog Radia 1 i autor emisije Gilles Peterson Worldwide, jedne od najslušanijih u britanskom eteru.

Početak prodaje ulaznica za Hrvatsku i regiju najavljen je za 01. ožujka 2009., iako su ulaznice na međunarodnom tržištu većim dijelom rasprodane. Cijena ulaznice za jedan vikend bit će 650 kuna ili 1100 kuna za cijeli tulum - The Double Whammy. Prvih 10 kupaca Double Whammy propusnica na poklon će dobiti karte za prvi party na brodu Argonaut i tulum za otvorenje u Barbarella's klubu.

Zbog velikog interesa za The Garden festival diljem svijeta, već se sada, pet mjeseci prije početka najavljuje i posebna zrakoplovna linija naziva "Gardenair" koja će svojim čarter letovima u danima festivala povezivati britansku zračnu luku Gatwick sa Zadrom.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno