Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Denis Karlović direktor ŠRC Višnjik!

26.02.2014. 23:00
Denis Karlović direktor ŠRC Višnjik!


Prije nego što se dubinski upoznam sa cijelokupnim stanjem, ne bi htio u detalje razgovarati o planovima. Želio bi se najprije zahvaliti gradonačelniku na ukazanom povjerenju. Učinit ću sve da to opravdam, kaže Karlović


Gradski vijećnik HDZ-a Denis Karlović novi je direktor ŠRC Višnjik. Tako je jučer odlučila skupština Višnjika. Time su potvrđena nagađanja da će Karlović na tom mjestu zamjeniti dosadašnjeg direktora Dina Baila koji je još 21. studenog podnio ostavku na to mjesto. – Karlovića je vijest zatekla na put između Pule i Zadra, ali poznati zadarski stolnotenisač i trener nije htio u detalje govoriti o svoji planovima s Višnjikom koji uzgred budi rečeno, najveći gubitaš među gradskim poduzećima.
–    Poznajem situaciju u Višnjiku, ali će te me razumjeti da prije nego što se dubinski upoznam sa cijelokupnim stanjem, ne bi htio u detalje razgovarati o planovima. Želio bi se najprije zahvaliti gradonačelniku na ukazanom povjerenju. Učinit ću sve da to opravdam. ŠRC Višnjik je prema broju građana i udruga koje koriste njegove usluge, pokazao koliko znači za Zadar i koliko je bilo opravdano ulaganje u njegovu izgradnju. Zajedno sa svim zaposlenicima učinit će sve da ga organizacijski podignemo na jedan viši nivo, rekao nam je jučer u kratkoj izjavi Denis Karlović.
Današnjom skupštinom presjedala je gradska pročelnica finacije Grozdana Perić koja je dosadašnjeg direktora Dina Baila, imenovala zamjenikom direktora, a njegovog bivšeg zamjenika Mirka Sičića rasporedila na mjesto mjesto voditelja prodaje ili „event menagera Višnjik.
Zanimljivo je da je Karlović, nakon dužeg vremena, jedini direktor gradskog sportskog objekata koji izravno dolazi iz sporta a koji će stupiti na dužnost 3.ožujka 2014.