Krajem ove i početkom iduće godine grad će postati veliko gradilište!

Slika korisnika valentinam
Zadar bez crnih jama
Trebat će puno strpljenja, ali se nadam da će naši građani to prihvatiti jer se radi o projektu od životne važnosti, kazao je gradonačelnik Branko Dukić na početku današnjeg kolegija
Zvonko KUCELIN
Nastavlja se druga faza velikog gradskog projekta

Nastavljamo s drugom fazom projekta Zadar bez crnih jama. Radi se o projektu ukupno vrijednom 408 milijuna kuna, koji obuhvaća nešto manje od 300 gradskih ulica. Njegovu realizaciju očekujemo za četiri, pet godina, a koncem 2018. i početkom 2019. grad će se pretvoriti u jedno veliko gradilište. Trebat će puno strpljenja, ali se nadam da će naši građani to prihvatiti jer se radi o projektu od životne važnosti, kazao je gradonačelnik Branko Dukić na početku današnjeg kolegija, a pročelnik Darko Kasap najavio je tri faze izgradnje.

- Već koncem ove godine planiran je početak radova vrijednih 106 milijuna kuna na području Bokanjca, u tijeku je raspisivanje natječaja za radove na području grada Zadra koji bi trebali krenuti u realizaciju početkom 2019. godine, a sredinom 2019. planirani su radovi na susatavu odvodnje u Kožinu i Petrčanima, rekao je Kasap te dodao kako je za projekt aglomeracija Zadar i Petrčane trebalo ishoditi 34 građevinske dozvole, riješiti niz imovinsko-pravnih odnosa, izvršiti upise u gruntovnicu za što su obol dali svi gradski odjeli, ali i komunalna tvrtla Odvodnja.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)