Projekt novog poslovnog inkubatora žele raditi tvrtke iz Zagreba i Nove Gorice

Slika korisnika valentinam
Otvorene ponude
Lokacija na kojoj bi se trebao izgraditi novi poslovni inkubator

U tvrtki u vlasništvu Grada Zadra, Inovativnom Zadru, jučer su otvorene ponude pristigle na njihov javni natječaj za izradu glavnog i izvedbenog projekta zgrade novog poslovnog inkubatora. Procijenjena vrijednost izrade projekta je milijun kuna. Ovaj inkubator gradit će se na neizgrađenom gradskom zemljištu na Bilom brigu, na križanju Petrčanske i Bokokotorske ulice površine 3680 metara četvornih jugoistočno od OŠ Zadarski otoci.

Na natječaj su zaprimljene dvije ponude. Tvtrka Capital ing iz Zagreba ponudila je iznos od 912.125 kuna, a tvrtka 3 E Projekti iz Velike Gorice iznos od 911.250 kuna.

Na parceli će se izgraditi zgrada poslovne namjene nadzemne bruto površine 2326 m2, koja se sastoji od podrumskog dijela, prizemlja i dvije etaže, s garažom tlocrtne bruto površine 1103 kvadrat koja je većim dijelom ukopana. Na sjeverozapadnom, stražnjem dijelu parcele će dio terena biti uređen kao parkiralište površine 629 m2.

U natječajnoj dokumentaciji ističe se kako je odabrani ponuditelj dužan izraditi cjelokupnu projektno– tehničku dokumentaciju u roku od 150 dana od dana potpisa ugovora o javnoj nabavi. Naručitelj, Inovativni Zadar, navodi kako za realizaciju investicije ima na raspolaganju oko 29,4 milijuna kuna. 

 

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno