Novo igralište na Višnjiku

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika martinazd
Uređen još jedan kutak za najmlađe Zadrane
Kao roditelj i kao Zadranka oduševljena sam i baš mi je drago što su zadarski mališani dobili svoj siguran kutak u sklopu ŠC-a Višnjik. Sa sinčićem dolazim gotovo svaki dan i najveći nam je problem jedino kad trebamo - otići kući, kaže gospođa Tina
NENAD OPAčIć
Tobogani u sklopu ŠC-a Višnjik

Nastavljeno je uređivanje i opremanje površina u Športskom centru Višnjik koje su namijenjene najmlađim Zadranima. Tako je u neposrednoj blizini Dječjega igrališta, koje je tijekom dana i predvečer prepuno razigranih mališana, uređena još jedna »zabavljaonica« sa spravama poput tobogana i penjalica.
- Kao roditelj i kao Zadranka oduševljena sam i baš mi je drago što su zadarski mališani dobili svoj siguran kutak u sklopu ŠC-a Višnjik. Sa sinčićem dolazim gotovo svaki dan i najveći nam je problem jedino kad trebamo - otići kući, pomalo se šali gospođa Tina dok njezin sinčić obilazi tobogan i penjalice.
Osim što su fizički aktivni na svim spravama, mališani razvijaju i svoj socijalni život družeći se i igrajući se s vršnjacima.
- Nove sadržaje za mališane podigli smo u dijelu prostora koji je bio obična travnata površina. Prateći iz dana u dan posjete Višnjiku brojnih roditelja i djece, a uz činjenicu da su u sklopu Višnjika i dva dječja vrtića, uočili smo nužnost proširenja igrališta. Uskoro će biti dovršen i prostor namijenjen košarkaškoj igri, prilagođen predškolcima i zaštićen. U neposrednoj blizini postavljena su i tri stola za stolni tenis, pa je ova mikrolokacija u sklopu ŠC-a Višnjik i sadržajna i privlačna za brojne naše sugrađane, kaže Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.
U uređenje i opremanje svih sadržaja u sklopu Dječjega igrališta do sad je uloženo oko milijun i 600 tisuća kuna. Istodobno se ostvaruje i plan ozelenjavanja Višnjika. U suradnji s Gradom Zadrom i tvrtkom Nasadi d. o. o., ŠC Višnjik na pojedinim točkama pripremio je teren za sadnju različitih biljaka prema naputcima struke iz Nasada d. o. o. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)