Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Privlačanka Matea večeras u finalu Miss Universe

Autor: Krešimir Bukvić

26.03.2010. 23:00
Privlačanka Matea večeras u finalu Miss Universe


Na finalnom natjecanju za Miss Universe Hrvatske u Hypo centru u Zagrebu sudjeluje i zadarska, odnosno privlačka predstavnica. Svoju ljepotu odlučila je «unovčiti» i lijepa dvadesetdvogodišnja apsolventica ekonomije i menađmenta Matea Grbić. Kaže nam da velika očekivanja nema, da se drži one stare: bitno je sudjelovati.
– Naravno da svaka od nas očekuje pobjedu, no ne zamaram se puno s time, provela sam se odlično sve ovo vrijeme priprema, upoznala neke divne prijateljice i nije mi ni najmanje žao što sam se prijavila, priča Matea.
Priznaje nam da je modne revije i manekenke pratila još odmalena, sanjajući da bi i ona jednog dana mogla biti na njihovom mjestu. Stoga se nije puno dvoumila kada je saznala za casting Miss Universe. Prijavila se i uspjela ući među sedam odabranih cura kojima su se naknadno pridružile i pobjednice regionalnih izbora.
– Javili su nam odmah nekoliko dana nakon castinga da smo izabrane i da će pripreme početi nešto prije samog izbora. Stoga sam tih par mjeseci odlučila iskoristiti ne bi li se što bolje pripremila za izbor. Počela sam svakodnevno trčati i vježbati kako bi natjecanje dočekala u najboljoj formi, dodaje Matea.
Kroz smijeh nam priznaje da neki poseban režim prehrane nije imala jer joj hrana nije nikada zadavala muke. A kako i bi kada su joj svega 22 godine. Ne puno, no za karijeru manekenke možda i posljednja šansa koju ona objeručke namjerava iskoristiti ako joj se ukaže prilika.
– Voljela bih se baviti manekenstvom, no samo kao hobijem. Moj mi je fakultet na prvom mjestu, dodaje Matea.
Mlada se Privlačanka u slobodno vrijeme najviše voli zabaviti uz odbojku i plivanje, a dragi su joj i odlasci u kino te intimne kućne večerice. S društvom ili dečkom nismo uspjeli saznati s obzirom da nam Matea na pitanje viđa li se s nekim nije htjela dati odgovor. Neke stvari trebaju ipak ostati privatne, dala nam je zaključiti. No, zato nam nije krila svoje zadovoljstvo haljinom koju će večeras ponjeti na finalnom izboru.
– Haljina je prekrasna, duga, elegantna, zlatne boje, opisuje Matea.
Dodaje kako treme pred večerašnji nastup nema te kako je njen najveći adut njena osobnost. Držimo joj stoga palčeve, a svi oni koji joj žele pomoći na njenom putu ka pobjedi mogu to napraviti i putem poziva na telefon za glasovanje, broj: 060 88 44 88.