Lauri besplatne pripreme za državnu maturu u Algebri

Slika korisnika valentinam
Nastavlja se humanitarna priča o obitelji Dragaš
Čuli smo Laurinu priču, a kako sada organiziramo pripreme za maturu, odlučili smo joj to ponuditi. Osobno sam otišao u Briševo i moram priznati da me oduševila njezina reakcija. Iskreno se obradovala, a jučer je potpisala i ugovor za pripreme iz matematike, hrvatskog i engleskog jezika, rekao je Kotlar
Laura je dobila besplatne pripreme za državnu maturu

 Laura Dragaš, 18-godišnja maturantica iz Briševa, od jučer je zahvaljujući voditelju zadarske Algebre Bernardu Kotlaru, na korak bliže ostvarenju životne želje - nastavku školovanja, odnosno upisu fakulteta.

- Neizmjerno sam zahvalna Algebri na ovoj gesti. Ne mogu opisati koliko mi to znači. Hvala im, nakon potpisivanja ugovora s Algebrom kratko nam je jučer prokomentirala Laura, koju smo nakratko "ulovili" tijekom priprema za maturalnu zabavu.

Ova hrabra, odvažna i pametna djevojka živi u neuvjetnoj starini u Briševu. Njezini roditelji njoj i mlađoj sestri nisu uspjeli osigurati ono najnužnije za život pa se Laura odlučila izići u javnost i zatražiti pomoć dobrih ljudi.

U HTV-ovoj emisiji "Labirint" ispričala je svoju životnu priču i poručila: "Oni koji gledaju, neka pomognu ako mogu, neka ne sude. Samo to tražim! Izlaz iz ove situacije i šansu", poručila je tada Laura i dobri ljudi su se odazvali. Prikupilo se nešto novca i kućanskih potrepština, a Općina je iznašla način da Lauri i njezinoj obitelji osigura teren i donacije za gradnju kuće. U nizu onih koji su Lauri pružili ruku je i Algebra.

- Čuli smo Laurinu priču, a kako sada organiziramo pripreme za maturu, odlučili smo joj to ponuditi. Osobno sam otišao u Briševo i moram priznati da me oduševila njezina reakcija. Iskreno se obradovala, a jučer je potpisala i ugovor za pripreme iz matematike, hrvatskog i engleskog jezika, rekao je Kotlar.

Laura bi željela studirati, kako je kazala, nešto što ima veze s djecom kao što je pedagogija, predškolski odgoj, razredna nastava.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (1 glasova)