Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Maya pub se ipak ne zatvara 1. svibnja

Autor: Boris Kupčak

26.04.2010. 22:00
Maya pub se ipak ne zatvara 1. svibnja

Foto: Filip BRALA



Legendarni Maya pub se ipak ne zatvara prvog svibnja, kako je i najavljeno, već je odlučeno da završni party bude tjedan dana kasnije, rekla nam je Dorotea Grčić, voditeljica kluba. Naime, zbog bolesti jednog od šefova i nemogućnosti da se krene u preuređenje, odlučeno je da završni party bude u sljedeću subotu. Tako da će se ovog tjedna, po ustaljenom redoslijedu, ipak održavati program.
– Kako nam je voditelj u bolnici, pa nismo u mogućnosti krenuti u preuređenje, odlučili smo kako ćemo ipak raditi još jedan tjedan. Ovaj tjedan održat će se već klasični program. Znači u srijedu imamo Trash party, u četvrtak studentski, petak je Flashback i subota Dirty disco, kazala nam je Grčić ponavljajući kako je razlog zatvaranja prezasićenje.
Završni party na kojemu će glazbu puštati DJ-evi Aldo Morro te Davor i Daby, koji su svoju karijeru i započeli u Maya pubu, odgođen je za subotu 8. svibnja. Podsjetimo, Maya pub započeo je s radom prije sedam godina i od tada su brojni Zadrani i turisti za izlazak imali mjesto s dobrom glazbom koje je radilo nakon ponoći. U posljednjih nekoliko godina klub je radio duže te srijedom uz Trash party i četvrtkom kada se održavaju već tradicionalne studentske zabave pružao utočište urbanoj zadarskoj mladeži. Prostor u koji je smještena Maya pub, po svemu sudeći neće dugo biti prazan, a prema nekim najavama prenamijenit će se u ugostiteljski objekt u kojemu se planiraju organizirati i svadbene večere, što će po mnogim sadašnjim posjetiteljima biti tužan podsjetnik za mjesto kakvo je ovaj kultni zadarski alternativni klub nekada bio.