Račun deblokiran, KK Zadar kreće s isplatama

Slika korisnika admin
Zvonko KUCELIN

"Možemo službeno reći da je račun Košarkaškog kluba Zadar deblokiran i da krećemo s isplatama kako prema radnoj zajednici, tako i prema igračima", obznanio je Boris Skroće vijest koja se čekala gotovo pola godine.

- Ovim putem se želim zahvaliti ponajprije igračima i stručnom stožeru, koji su stoički i dostojanstveno podnijeli ovih pet mjeseci bez osobnih dohodaka. Mislim da, s obzirom na budžet i sredstva s kojima klub raspolaže, imamo vrhunski rezultat ove sezone. Nadam se da će klub do kraja sezone ispuniti svoju obvezu prema njima - rekao je direktor KK Zadar.

Vijest je to, koja bi igračima mogla dati dodatan pozitivan impuls uoči sutrašnjeg neugodnog, a iznimno važnog dvoboja sa Šibenikom, iako Ante Nazor to uzima s dozom rezerve.

- Ne mogu odgovoriti na to pitanje iz prostog razloga što nikada nisam bio u situaciji da se pet mjeseci ne dobije plaća. Vidjet ćemo sljedećih dana, kako na utakmicama, tako i trenažno - kaže trener Zadra.

Paralelno s rezultatskim lovom na mjesto koje vodi u ABA ligu, u klubu će se odvijati još neke radnje od vitalnog značaja. Primjerice, izrada studije prihvatljivih modela ulaska strateškog partnera u klub.

- Kao trgovačko društvo obavezni smo uzeti najmanje tri ponude agencija koje se bave tim postupcima i to već radimo. S jednom smo već razgovarali, a u srijedu nam dolazi druga međunarodna agencija, koja je iskazala interes da za KK Zadar radi simulaciju dokapitalizacije. U sljedećih 20 dana ćemo odlučiti tko će to biti, a do devetog mjeseca ćemo sprovesti javni natječaj za dokapitalizaciju KK Zadar - kaže Boris Skroće.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno