Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Gašpar Begonja predsjednik privlačkog HDZ-a

26.04.2016. 22:00
Gašpar Begonja predsjednik privlačkog HDZ-a


Begonja je najavio homogenizaciju lokalnog HDZ-a, jačanje redova mladim snagama te povratak na vlast u Privlaci
Privlački HDZ-ovci poklonili su Gašparu Begonji, svom dosadašnjem predsjedniku, povjerenje za još jedan mandat.
Izborna skupština općinske organizacije HDZ-a održana je u nedjelju navečer, a Gašpar je bio jedini kandidat. On je, odlukom skupštinara imenovan i izaslanikom na 17. Općem saboru HDZ-a koji će se u svibnju održati u Zagrebu.
Prije samog glasovanja Begonja je govorio o proteklom četverogodišnjem radu te budućim pravcima i zadacima stranke na općinskoj razini.
 – Kao i svugdje i u našem se radu javljaju izvjesni problemi. Moramo  učiniti sve da se na narednim lokalnim izborima dogodine ponovno vratimo na kormilo naše općine. Svjedoci smo da se u tri godine ove vlasti u Privlaci skoro nije pomaklo s mrtve točke što je neodrživo, poručio je Begonja.
Većinom glasova u Izvršni odbor izabrani su: Nikica Begonja, Gašpar Begonja, Ante Glavan Borin, Ante Mustać, Boris Bore Glavan, Dragan Glavan, Frane Grbić, Ive Surić, Jurica Zanki, Marin Buškulić, Martin Grbić, Nikica Mustać, Zvonimir Grbić i Željko Glavan. U Nadzorni odbor imenovani su: Stipo Jurišić, Ivan Mustać Gajo i Robert Grbić. Za izaslanike u županijsku skupštinu imenovani su Dragan Glavan i Gašpar Begonja.
Zahvaljujući se na ponovno ukazanom mu povjerenju Begonja je istaknuo kako pred njim i njegovim suradnicima stoje dva zadatka.
– Prvo što ću učiniti bit će izmiriti i homogenizirati privlački HDZ tako da budemo što čvršći i jači, a drugi cilj mi je ojačati redove mladim snagama te se pripremiti kako bi HDZ na nadolazećim lokalnim izborima ponovno osvojio vlast u Privlaci.