Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Slavko Šare kandidat Reformista za načelnika Galovca

27.04.2021. 08:13


Slavko Šare, bivši načelnik Općine Galovac, kandidat je Narodne stranke – Reformisti za načelnika ove ravnokotarske općine. Šare je bio načelnik Galovca od 2001. do 2010. godine.
Slavko Šare, kako je izjavio, ima punomoć, sve ovlasti i snažnu podršku Radimira Čačića, predsjednika Reformista, za načelničku kandidaturu i za nositelja kandidacijske liste za Općinsko vijeće.
– Trebalo nam je nešto više od jednog dana da sakupimo preko 200 potpisa mojih sumještana za kandidaturu za načelnika i Općinsko vijeće. Liste s potpisima predali smo Općinskom izbornom povjerenstvu i već smo putem e-maila dobili očekivanu odluku, liste su pravovaljane i 16. svibnja idemo pobijediti na lokalnim izborima, za načelnika i za većinu u Općinskom vijeću u kojem smo dosad od devet vijećnika imali troje vijećnika Reformista, najviše u Zadarskoj županiji, kazao je Šare, koji je putem medija javnosti itekako poznat na zadarskom području i šire.
Čim dođe na načelničko mjesto, kaže on, cestovno će Galovac povezati s Debeljakom i kroz šumu sa Zemunikom, dok će u više pravaca spojiti Centar i Jošane, te do Viterinaca.
– Prioritet nam je sport i rekreacija, nogometno igralište, mlađi naraštaji i studenti, ali i sumještani u godinama. Poništit ćemo doneseni PPU kako bi teren namijenjen za solarne ćelije podijelili mladima za gradnju obiteljskih kuća. Ne želimo u Hrvatskoj biti poznati po solarnim panelima, već po mladim obiteljima i po velikom broju djece, istaknuo je Šare.
Kandidat za načelnika istaknuo je i da su prepoznatljivost svake općine ljudi i njihova djela, kulturne i povijesne znamenitosti.
– Najvažnije je osluškivati potrebe i prijedloge mještana radi implementacije u buduće projekte i biti na raspolaganju mještanima za rješavanje njihovih svakodnevnih problema i upravo ću to i činiti kad postanem načelnik. Kao što sam u mom mandatu proširio ceste i puteve, uredio mjesno groblje i nogometno igralište, naglasio je Šare, te je nastavio:
– Nakon izbora spreman sam sa svojim timom preuzeti vodstvo i povesti općinu prema mjestu koje zaslužuje, mjesto poželjno za život, poduzetnicima prilika za ulaganje, a turistima zanimljivo i atraktivno za posjećivanje. Vodit ću Galovac tako da ne nosi ocjenu nula, poručio je Slavko Šare.