Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

“Tišina i grudi” uvjerljivo najbolji

Autor: Z L

26.05.2013. 22:00
“Tišina i grudi” uvjerljivo najbolji


“Tišina i grudi” su posjetitelje koncerta proveli svemirskim prostranstvima Beta kvadranta galaksije Peelin, a njihov uspjeh tim je veći kad se zna da je ovo bio njihov premijerni nastup


Pobjednici drugog kvalifikacijskog koncerta ovogodišnje zadarske gitarijade Jeza irokeza održanog ove subote u starom kazalištu lutaka su “Tišina i grudi”. Dečki su se tako pridružili “Haraldu Blixenu” s kojim će se uz još dva sastava boriti za titulu pobjednika u jesenskom velikom finalu.
“Tišina i grudi” su posjetitelje koncerta proveli svemirskim prostranstvima Beta kvadranta galaksije Peelin, a njihov uspjeh tim je veći kad se zna da je ovo bio njihov premijerni nastup.
Kao headlineri su nastupili alter-rockeri Gretta kojima je ovo prvi posjet Zadru u dvije godine. Osim ova dva sastava, nastupili su noisabilly atrakcije “Missing Link”, “Meshi The Bovich Zoo”, prošlogodišnji kvalifikanti pop-rock bend “Scarlet Notes” i “Žuti Kišobran” s domaćim i stranim rock obradama.
Posjetitelji su i ovaj put putem kupljene ulaznice mogli glasovati za svog favorita. Ovogodišnji pobjednik finalne večeri bit će nagrađen snimanjem “singlice” u zadarskom studiju “Digital Media Lab”. Organizatori su se pobrinuli i za nagrade za publiku, odnosno besplatni upad na veliki finale u rujnu.