[XXXL FOTOGALERIJA] Maturalna zabava Poljoprivredno prehrambene i veterinarske škole i Medicinske škole Ante Kuzmanića (16.5.2019.)

Slika korisnika mkvanja
Martin BRKLJAČA
Poljoprivredna i Medicinska slavile su zajedno

Nakon Hotelijersko turističke i ugostiteljske škole, Tehničke škole, Ekonomsko, birotehničke i trgovačke, Gimnazije Vladimira Nazora, Pomorske škole Zadar i Obrtničke škole Gojka Matuline te Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Zadar, neslužbeni oproštaj od srednjoškolskih klupa, dugo iščekivanu maturalnu zabavu proslavila je i generacija 2018./2019. Poljoprivredno prehrambene i veterinarske škole i Medicinske škole Ante Kuzmanića.

Domjenak uoči svoje maturalne učenici i njihove pratnje odradili su u zadarskoj Varoši na prostranoj terasi caffe barova Kult i Dišpet.

Kako je to u organizaciji Spajalice, a pod medijskim pokroviteljstvom Zadarskog lista (tiskovina i web portal) 16. svibnja 2019. izgledalo, pogledajte u fotogaleriji Martina Brkljače. Osim na web portalu dio fotografija moći ćete pogledati i u sutrašnjem (28.05.2019.) tiskanom izdanju Zadarskog lista.

Zadarski list čestita svim maturantima Poljoprivredno prehrambene i veterinarske škole i Medicinske škole Ante Kuzmanića, generaciji 2018./2019. i želi im uspjeh u daljnjem školovanju i životu!

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika zadar123
mozete li objaviti sve slike?poz