Obnovljeno dječje igralište uz Jadro

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
Novi sigurnosni standard i podizanje kvalitete
Stara i dobro očuvana oprema također će se iskoristiti na prostoru gdje nema sadržaja za djecu, odnosno tamo gdje se procijeni kako je postojanje dječjeg igrališta zaštićeno od prometa i vanjskih utjecaja
Kažimir ŠKRBIĆ
Investicija je iznosila približno 145.000 kuna s PDV-om

Približno 145.000 kuna s PDV-om iznosila je investicija općinskog poduzeća Vir održavanje u obnovljeno i preuređeno dječje igralište u Centru kod plaže Jadro. Radovi na postavljanju potpuno nove, sigurnije i kvalitetnije opreme za dječje igralište bili su praktički gotovi još prije tri tjedna, ali je razdoblje kiša i nestabilnih vremenskih prilika odgodilo završno lijepljenje antistres zaštitnih podloga na betonsku osnovu ispod ljuljačke i ljuljačke korpe, klackalice, njihalice i druge opreme na igralištu. Taj su posao lijepljenja antistres podloga odradili majstori iz domaće obiteljske tvrtke Vojtek oprema iz Belog Manastira.

- Ovim smo projektom postavili novi sigurnosni standard i podignuli kvalitetu igrališta za djecu. Takva ćemo igrališta postavljati i u drugim dijelovima otoka, kaže zamjenica direktora Vir održavanja Miroslava Kapović.

Stara i dobro očuvana oprema također će se iskoristiti na prostoru gdje nema sadržaja za djecu, odnosno tamo gdje se procijeni kako je postojanje dječjeg igrališta zaštićeno od prometa i vanjskih utjecaja.

- Mi smo odradili zemljane radove za dječje igralište i napravili betonske temelje za antistres podlogu, dok je Vojtek oprema izvela montažu i završne radove. Zbog kiše nismo mogli fiksirati te podloge, ali sada imamo konačno rješenje i izgled dječjeg igrališta, još ističe inženjer Ivica Pavlović iz virskog općinskog poduzeća Vir održavanje.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno