Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Licitiranje ili ostanak?

26.06.2011. 22:00
Licitiranje ili  ostanak?


Mediji na “otoku”  ne dvoje kad je u pitanju prva  zvijezda ljetnoga prijelaznoga  roka: Luka Modrić iz dana u dan  puni medijski prostor Ujedinjenoga Kraljevstva, koji njegovo  ime dovode u kontekst novih  pojačanja triju engleskih giganta. Manchester United, Chelsea  i Manchester City istaknuli su  kandidaturu, a Harry Redknapp  izvjesio cijenu ispod koje navodno neće ići – 30 milijuna funta. I puno i malo. Manchester  City je navodno odustao. Iz jednostavnog razloga što se otvorila mogućnost dovođenja Cesca Fabregasa. Ostaju najveći.  Manhester United i Chelsea. Ni  jednima ni drugima novac nikad  nije bio problem, ali Tottenhamova je cijena – paprena.
Guardian raspolaže povjerljivim informacijama da je novi  trener Chelseaja, Portugalac  Andre Villas-Boas, veliki  obožavatelj Luke Modrića i da  je klupskim čelnicima poručio  da nastave posao oko njegova  dovođenja. Uostalom, Villas-Boas, uz dovođenje Kolumbijca Radamela Falcaa, prioritetnim smatra i dovođenje hrvatskoga reprezentativca u redovima Spursa. Iz istih izvora  vidljivo je, međutim, da predsjednik Tottenhama Daniel Levy nema namjeru tako lako se  odreći Modrića.
– Modrić ne može otići ni u  Chelsea, niti u bilo koji drugi  klub. On će ostati igrač Tottenhama i cijena koju nude  klubovi uopće nije bitnja – poručuje Levy.
Vrijeme će pokazati je li iy  Levyjevih usta progovarala iskrenost ili želja da svojim izjavama izlicitira najveću moguću cijenu za “plavokosog  anđela” iz Hrvatske.