Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Ostaju svi ključni projekti

26.06.2011. 22:00
Ostaju svi ključni projekti


Već polovicom lipnja imamo puno turista u gradu, što nam pokazuje i da smo dobro osmislili našu turističku ponudu, istaknuo je Šupe


U petak je u Turističkoj zajednici Grada Zadra predstavljen ovoljetni raspored zabavnih događanja u  gradu. Što nas čeka u naredna  tri mjeseca govorili su direktor  TZ Grada Zadra Zvonko  Šupe, predsjednik TZ Grada  Zadra Branko Ganzulić i dogradonačelnik Grada Zadra  Dražen Grgurović.
Izrazivši zadovoljstvo i ovoljetnim nastavkom svih onih  projekata koji su se poput  Noći punog mjeseca, Millennium jumpa ili Glazbenih  večeri u Donatu dobro afirmirali u sredini i učvrsnuli turističku poziciju grada Zadra u  Hrvatskoj i svijetu, tri ključna  čovjeka za organizaciju zabavne ponude u gradu okupljenim  su novinarima kratko prezentirali ovogodišnji program.
Ključno događanje ljeta  2011. u Zadru trebao bi biti  koncert grupe UB 40, za koji  će ulaznice u prodaju po cijeni  od 120 kuna krenuti ove srijede.
– Drago nam je što se sezona  produžila, što već polovicom  lipnja imamo puno turista u  gradu, što nam svakako pokazuje i da smo dobro osmislili  našu turističku ponudu, istaknuo je Šupe te opovrgao neke  glasine da TZ ima nesuglasice  s pojedincima i udrugama koje  produciraju zabavne projekte  u gradu.
– Sa svima imamo odlučnu  suradnju, a imat ćemo ju i  ubuduće, rekao je Šupe.
Ganzulić je, pak, naglasio  kako uz sve nabrojeno imaju i  neka iznenađenja o kojima će  tek biti riječi. Istaknuvši kako  je on tek pridruženi član konferencije za medije, Grgurović  je istaknuo da je njegov dolazak simbolična potvrda  spremnosti gradske uprave da  stane iza svih ovoljetnih zabavnih projekata u gradu Zadru.
Iz TZ su, izdvojivši još neke  projekte, poručili i to da predviđen proračun neće prekoračiti.