Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Gušći raspored odvoza otpada

26.06.2012. 22:00
Gušći raspored odvoza otpada


Raspored odvoza komunalnog otpada u Biogradu tijekom ljeta je gušći. Tvrtka Bošana d.d. nastoji pravovaljano informirati građane o rasporedu odvoza svih vrsta otpada tijekom ljetnih mjeseci. Na adrese Biograđana stigli su i letci s ljetnim rasporedom odvoza otpada na kojima su posebnim bojama označeni dani, vrsta otpada i vrijeme odvoza.
Komunalni otpad svakodnevno se odvozi s Obale Petra Krešimira IV. i iz Ulice kralja Petra Svačića. Tri puta tjedno ponedjeljkom, srijedom i petkom, otpad se odvozi s područja Poluotok, Jaz, Vruljine, Kožino, Bošana, Kosa istok i Kosa zapad, dok se utorkom, četvrtkom i subotom odvozi s područja Centar, Rust, Tuče, Meterize, Granda, Kumenat i Jankolovica.
Plastična ambalaža odvozi se ponedjeljkom i utorkom i to ponedjeljkom s Poluotoka, Vruljina, Jaza, Bošane, Kožina, Kose i Jankolovice, dok se utorkom vozi iz Centra, Rusta, Tuča, Meteriza, Grande i Kumenta. Papir i kartonska ambalaža odvoze se ponedjeljkom s Poluotoka, Vruljina, Jaza, Bošane, Kožina, iz Zagrebačke ulice i Ulice dr. Franje Tuđmana, a utorkom s Jankolovice, Kose, Meteriza, Grande i Dubrovačke ulice te srijedom iz Rusta, Centra i Kumenta.