Aniva-inženjering jedina dala ponudu

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Odabran izvođač sanacije izolacije Veslačkog doma
Projektom sanacije izolacije predviđena je sanacija prohodne terase doma u punom obimu (450 m2). Također, dio projekta odnosi se na sanaciju izolacije svlačionica s tuševima i sanitarnih čvorova
Zvonko KUCELIN
Terasa Veslačkog uskoro bi trebala ići u obnovu

Na ponovljenom postupku javne nabave za sanaciju izolacije u prostorijama Veslačkog doma stigla je tek jedna ponuda i to ona tvrtke Aniva-inženjering d.o.o.

Procijenjena vrijednost radova je 950.000 kuna, dok je cijena ponude bez PDV-a 938.916, dok je s PDV-om 1.173.645 kuna.

Rok za izjavljivanje žalbe na postupak javnog otvaranja ponuda je 10 dana od dana javnog otvaranja ponuda.

Inače, prvi natječaj za izvođenje radova raspisan je još u ožujku te su na njega stigle dvije ponude, ali natječaj je, kako je tada pojašnjeno, zbog grešaka u troškovniku, poništen.

Sad je natječaj ponovljen i stigla je samo jedna ponuda upravo tvrtke koja je i radila projekt te troškovnik.

Svojdobno nam je pročelnica za kulturu i šport, Dina Bušić, rekla kako je projektom sanacije izolacije u Veslačkom domu predviđena sanacija prohodne terase doma u punom obimu (450 m2). Također, dio projekta odnosi se na sanaciju izolacije svlačionica s tuševima i sanitarnih čvorova. Predviđeno trajanje radova oko 4 mjeseca.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno