Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Kako do bespovratnih EU sredstava za energetsku obnovu obiteljskih kuća?

27.06.2020. 16:26


Kako do 204 tisuće kuna bespovratnih sredstava za energetsku obnovu obiteljskih kuća? Odgovor na ovo pitanje zainteresiranimogu dobiti na Info danu energetske obnove koji će se održati u utorak, 30. lipnja 2020. godine, u Velikoj vijećnici Doma Zadarske županije, s početkom u 12 sati.
Kako je s ciljem zaštite zdravlja svih sudionika i šire javnosti broj sudionika vrlo ograničen, Info dan možete bez naknade pratiti preko sljedeće poveznice:
https://www.youtube.com/channel/UCYpxsY_TOK-gg8qBl1i9l2A/live
Prednost ovog termina i modela održavanja Info dana je i u tome što je Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitosti 25. lipnja 2020. godine otvorio Javni poziv za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća. Maksimalni iznosi sufinanciranja određeni su za svaku pojedinačnu mjeru, a kombinacijom različitih mjera kućanstvo može dobiti i do 204 tisuće kuna bespovratnih sredstava, dok je ukupno na raspolaganju 203 milijuna kuna. Zaprimanje prijava započinje 1. rujna 2020. godine.
Info dan organiziraju Zadarska županija i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.
Više o uvjetima prijave, potrebnoj dokumentaciji, pravilima, kriterijima i mogućnostima ovoga, ali i drugih javnih poziva, može se saznati na Info danu.