Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Na otvaranju Tihomir Kožina i Deefacto band

26.07.2011. 22:00
Na otvaranju Tihomir Kožina i Deefacto band


Večeras 27. srpnja započinje prvi u nizu koncerata pod nazivom “Ljeto uz Karlovačko”, koji će se održati u Ninu. Za dobar provod i glazbu zaduženi će biti Tihomir Kožina i Deefacto band, uz gostovanje sudionika ovogodišnjeg showa Hrvatska traži zvijezdu te još nekoliko gostiju.
– Budući da je sezona najbolje vrijeme za koncerte na otvorenom, nije slučajnost da smo se upravo sada odlučili na ovaj projekt. U kratkom roku smo dogovorili suradnju s Karlovačkim, što nam je bila dobra odskočna daska za daljnju organizaciju. U projekt su se ubrzo uključile turističke zajednice Nina, Biograda, Ražanca, Škabrnje, Silbe i Zadra, koje su nam dale prostor i pomogle oko nekih detalja vezanih uz organizaciju. Želja nam je oživjeti ponudu spomenutih mjesta Zadarske županije i smatram da će ovo biti koncerti za pamćenje, jer je program zaista kvalitetan, govori Jurica Ruić, jedan od voditelja projekta.
Osim Nina “Ljeto uz Karlovačko” će se održati i 29. srpnja u Biogradu 6. kolovoza, u Ražancu, 10. kolovoza na Silbi, 14. kolovoza u Škabrnji. Finalni koncert održava se u Zadru, ali je datum za sada iznenađenje, kažu organizatori. Točionice Karlovačkog piva te štandovi s hranom zasigurno će začiniti ove koncerte, ali treba uzeti u obzir da vas očekuje i odlični Deefacto band s obradama najvećih domaćih i stranih pop rock hitova, zatim izvrsni Tihomir Kožina te raspjevane HTZ zvijezde.