Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Lopovi s ukradenim automobilom provalili u benzinsku postaju

27.07.2018. 08:05
Lopovi s ukradenim automobilom provalili u benzinsku postaju


U noći sa srijede na četvrtak nepoznati počinitelji ukrali su stariji automobil parkiran ispred kuće Zadranina te s njim krenuli u pljačku. S automobilom su provalili u benzinsku postaju u Zatonu, a nakon toga su pobjegli te slupan automobil ostavili u Ninskim stanovima.
Automobil je jučer preuzeo vlasnik, a iz policije nam nisu mogli reći više o ovom slučaju, jer je istraga u tijeku. Potvrdili su nam kako traže počinitelja koji je provalio na benzinsku u Zatonu, te su nam naveli kako je protiv njega državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.
– Sa srijede na četvrtak u Zatonu, nepoznati počinitelj je oštetivši osobnim vozilom vrata na benzinskoj postaji u vlasništvu trgovačkog društva, provalio prostorije, odakle nije ništa otuđio, kažu nam iz PU zadarske.
Iste večeri provaljeno je i na benzinsku postaju u ulici Antuna G. Matoša u Zadru.
– Nepoznati počinitelj je provalio u benzinsku postaju u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe, navode iz PU zadarske.