Lopovi s ukradenim automobilom provalili u benzinsku postaju

Slika korisnika valentinam
TEŠKA KRAĐA
S automobilom su provalili u benzinsku postaju u Zatonu, a nakon toga su pobjegli te slupan automobil ostavili u Ninskim stanovima
Arhiva ZL
Ilustracija

U noći sa srijede na četvrtak nepoznati počinitelji ukrali su stariji automobil parkiran ispred kuće Zadranina te s njim krenuli u pljačku. S automobilom su provalili u benzinsku postaju u Zatonu, a nakon toga su pobjegli te slupan automobil ostavili u Ninskim stanovima.

Automobil je jučer preuzeo vlasnik, a iz policije nam nisu mogli reći više o ovom slučaju, jer je istraga u tijeku. Potvrdili su nam kako traže počinitelja koji je provalio na benzinsku u Zatonu, te su nam naveli kako je protiv njega državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

- Sa srijede na četvrtak u Zatonu, nepoznati počinitelj je oštetivši osobnim vozilom vrata na benzinskoj postaji u vlasništvu trgovačkog društva, provalio prostorije, odakle nije ništa otuđio, kažu nam iz PU zadarske.

Iste večeri provaljeno je i na benzinsku postaju u ulici Antuna G. Matoša u Zadru.

- Nepoznati počinitelj je provalio u benzinsku postaju u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe, navode iz PU zadarske.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (1 glasova)