Zadarski Reformisti intenzivno se pripremaju za projekte energetske obnove zgrada

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika valentinam
NA SASTANKU S GLAVNOM TAJNICOM
Naše težište rada okrenuto je radu s mladima i projektima koji će poboljšati kvalitetu naših sugrađana, a prioritet nam je rad i suradnja na projektima teško zapošljivih sugrađana, kaže Vlasta Mišurac, predsjednica GO Reformista
NS REFORMISTI
Članovi gradske i županijske organizacije NS Reformisti s glavnom tajnicom
Alenka Košiša Čičin-Šain, glavna tajnica narodne stranke  Reformisti i zamjenica direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku  učinkovitost u srijedu je posjetila Zadar gdje se susrela s Vesnom Sabolić  i Vlastom Mišurac, predsjednicama županijske i gradske organizacije  stranke te članovima predsjedništva.
Radni sastanak, kako doznajemo, protekao je u opuštenom ozračju,  iako su teme bile rad organizacija te projekti na kojima se radi. Više o tome, rekla nam je Vlasta Mišurac, predsjednica gradske organizacije Reformista.
 
- Razgovarali smo o trenutačnim aktivnostima Reformista na području cijele Hrvatske, a najviše o aktivnostima naše županijske organizacije i gradske koja je najbrojnija na našem području. Napomenuli smo  kako je naše težište okrenuto radu s mladima i projektima koji će poboljšati kvalitetu naših sugrađana, a prioritet nam je rad i suradnja na projektima teško zapošljivih sugrađana. To i jest naša glavna preokupacija i  smjer političkog djelovanja i političkih aktivnosti, jer smo mi stranka koja nije vezana za ideologije, već nam je cilj provoditi projekte za bolji i  kvalitetniji život naših sugrađana, kaže Mišurac.
 
Među projektima kojima će Reformisti na našem području dati posebnu važnost su projekti energetske učinkovitosti.
 
- Već radimo na nekoliko projekata, a jedan od njih je i energetska  učinkovitost višestambenih zgrada. Novi poziv za energetsku obnovu bit  će raspisan u rujnu, a raspisat će ga Fond za zaštitu okoliša te ćemo do  tada biti spremni. Osim toga, neki projekti su nam u nastajanju, a već se  provode u Varaždinu te ćemo se uskoro zaputiti tamo i sastati se s predsjednikom stranke Radimirom Čačićem. Planirano je da tamo imamo  savjetovanje o tome kako brže i bolje pripremiti projekte, tako da ćemo  ljetnu stanku iskoristiti za edukaciju i pripreme, ističe Mišurac.
Alenka Košiša Čičin-Šain u četvrtak se sastala i s predstavnicima tvrtke  Eko d.o.o. te je bila u posjetu mjestu budućeg  Centra za gospodarenje otpadom u Biljanima Donjim.
 
Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)