Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Tinu srebro i 20 tisuća kuna

27.07.2020. 14:15


Momčad Tina osvojila je drugo mjesto na Favbet završnici gradskih liga u malom nogometu koja je prošli vikend održana u Puli. Nastup među 16 najboljih sastava izborile su tri momčadi iz Prve ŽMNL koju vodi Udruga za mali nogomet. Tin je u Pulu otputovao kao prvak, Varoš Zara Dental centar kao drugoplasirani sastav, a za titulu pobjednika gradskih liga borio se i Kontrol biro, koji je bio treći u Prvoj ŽMNL. Zadrani su odlično počeli turnir u petak navečer u dvorani Mate Parlov (zbog lošeg vremena nije se igralo na otvorenom) gdje su sva tri sastava izborila ulazak među osam najboljih. U četvrtfinalu, koje je, kao i ostatak turnira organiziran na terenu s umjetnom travu u kompleksu Veruda sporta, uslijedio je gradski okršaj u kojem je Ton pobijedio Varoš, a na putu do polufinala Kontrol biro je zaustavio domaći sastav Verude. Tin je tako ostao jedini zadarski adut te je s 3:1 u polufinalu izbacio Sport Maas iz Splita. Gubio je Tin 1:0, ali je s tri gola Tonija Katalinića ušao u finale. Tamo se kobnom za Zadrane ponovno pokazala Veruda. Puljani su vodili cijelu utakmicu, Tin je prijetio dok posljednjih minut i pol u koje se ušlo s prednošću Verude od 6:4. Do kraja dvoboja Zadrani su primili još dva gola pa je domaćinima ostala prva nagrada od 50 tisuća kuna dok je Tin kući ponio 20 tisuća kuna.
Osmina finala: Kontrol Biro – Zlatko Celent AŠ Kružni tok 6:5 (2:2), Tin – Mocca 10:2, Varoš Zara Dental centar – Svijet viličara 1:0. Četvrtfinale: Tin – Varoš ZDC 5:2, Veruda – Kontrol biro AR 6:2;. Polufinale: Tin – Staklo Maas 3:1. Finale: Veruda – Tin 8:4.
Za Tin su nastupili: Mario Jarmanović, Roko Burčul, Dino Škibola, Lovre Kresović, Marin Kurtin, Toni Katalinić, Deni Kolega, Ante Dundović, Goran Burčul, Mario Marković. Voditelj: Tihomir Knežević.


16
momčadi nastupilo je u Puli