Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

I Zadrani će u u red za jeftiniju odjeću?

26.08.2011. 22:00
I Zadrani će u u red za jeftiniju odjeću?


Otvorenja prve tri H&M trgovine izazvale su pravi stampedo među ljubiteljima modernih “krpica”, a u četvrtak 8. rujna imat ćemo prigodu vidjeti na koji način će Zadrani prihvatiti dolazak ovog novog svjetskog brenda


Švedski modni  brend H&M svoja će vrata u  Zadru konačno otvoriti u  četvrtak 8. rujna. Nakon  spektakularnih i iznimno  posjećenih otvorenja u Zagrebu i Splitu, i Zadrani će  sebi i svojoj djeci moći  priuštiti kompletnu modernu i kvalitetnu odjeću po  iznimno prihvatljivim i  atraktivnim cijenama. H&M  će svojom uskoro otvorenom  trgovinom u centru Supernova upotpuniti bogatu ponudu s ostalim svjetskim  brendovima smještenima u  ovom centru, a koji privlače  iznimnu pozornost naših sugrađana, ali i gostiju.
U Hrvatskoj je H&M osim  dviju trgovina u Zagrebu,  prije nekoliko dana otvorio i  treću u Splitu, dok će za  otprilike dva tjedna doći na  red i ova zadarska četvrta.  Naime, politika ovog švedskog brenda je otvaranje trgovine u strogom centru  glavnog grada nove države  na čije se tržište šire pa tek  nakon toga idu na širenje u  smjeru ostalih većih centara.
Dakle, građani Hrvatske  više neće morati odlaziti preko granice, npr. do Graza  kako bi šopingirali u H&M-u  jer su im svakim danom sve  više nadohvat ruke.
Otvorenja prve tri H&M  trgovine izazvale su pravi  stampedo među ljubiteljima  modernih “krpica”, a u četvrtak 8. rujna imat ćemo  prigodu vidjeti na koji način  će Zadrani prihvatiti dolazak ovog novog svjetskog  brenda u naš grad. Tada će se  pokazati hoće li Zadrani uspjeti nadmašiti redove ljudi  koji su se nagurali pred  H&M-ovim vratima pred  svečano otvorenje u Zagrebu i Splitu.
H&M danas ima otvorene  trgovine u 40 zemalja diljem  svijeta u kojima zapošljava  87 tisuća zaposlenika. Uvijek poznata koncepcija rada  im je da kupcu ponude modernu i kvalitetnu odjeću za  djecu, tinejdžere, žene i  muškarce po iznimno povoljnim cijenama, što će  našim sugrađanima pred  početak nove školske godine  omogućiti da se dobro odjenu.