Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Peveci se vraćaju preko Zadra!

26.08.2011. 22:00
Peveci se vraćaju preko Zadra!


U trgovačkom sudu u Zadru registrirana je nova tvrtka, Pevec Danijel i Davorin, na sinove posrnulog poslovnog para Zdravka i Višnje s adresom Zagrebačka 33


Dok se neki drugi  ljudi bore za održanje stare  tvrtke Pevec, Trgovački sud u  Zadru registrirao je novu,  Pevec Danijel i Davorin.
Riječ je o imenima sinova  poznatog para Zdravka i  Višnje. Zakon ne dopušta da  Zdravko Pevec na svoje ime  registrira tvrtku, jer nije podmirio sve obveze prema vjerovnicima u tvrtkama u kojima je vlasnik ili suvlasnik.  Nova tvrtka aktivirana je  19.  srpnja ove godine, a sjedište  joj je na adresi Zagrebačka  33.
U ulozi direktora zastupat  će je mlađi sin Davorin, iako  su naravno svi mediji puni  procjena da je to povratna  karta u poduzetništvo oca  Zdravka.
 Što će raditi teško  možemo kazati, jer kako je  često u nas uobičajeno na  popisu djelatnosti u osnivačkom aktu je 30-ak djelatnosti. Od trgovine do usluga, turizma, graditeljstva…ali i niza proizvodnih  djelatnosti. Zanimljivo je da  je kod potonuća prethodne  firme istih vlasnika upravo  Zadar bio sredina u kojoj su  “stečajci” obnovili rad Pevecovih trgovačkih centara.  Zagrebačka 33, je lokacija na  kojoj su Pevecovi svojevremeno imali salon za prodaju  namještaja.