Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

MALI NOGOMET Na Višnjiku ostaju najbolji među najboljima

27.08.2019. 11:27
MALI NOGOMET Na Višnjiku ostaju najbolji među najboljima


Vikend je bio aktivan za malonogometaše Zadarske županije. Na Memorijalno humanitarnom turniru Antonio Jurjević u dva dana odigrano je niz zanimljivih utakmica, a polako se turnir primiče svoj kraju. Ostaju najbolji među najboljima. Izgleda da je Smiljevac ipak bio prevelik zalogaj za ekipu Bili cvitak. U utakmici koja se održala na devetoj večeri 3. Memorijalno humanitarnog turnira koji se igra na ŠC Višnjik, Smiljevac je uz pomoć Doda Kolgeraja i Ante Dundovića došao do pobjede. Dva pogotka Karla Vujevića nisu bila dovoljna da momčad Tri Bartola pobijedi Udrugu Pojonsko srce. Nakon što je Udruga gubila 2:0, uz pomoć Nikole Jadrijeva, Marka Dujića i Davora Brkića dolazi do pobjede. Veterani Puntamike ostvarili su prošlogodišnji rezultat i plasirali se u polufinale turnira pobijedivši u šestercima sastav Brodarica-Maslina. Vakanza i dalje igra odlično. Ovaj puta je bila bolja od sastava Generacija 90 i zasluženo ide dalje. Jaka momčad Bistro kolodovor ide dalje. Ovaj put je svladan Zemunik. Tin takošer slavi. Višnjik je pružio dobar otpor, ali nedovoljan za pobjedu. Crne bobice sretnije u ruletu šesteraca i prolaze u polufinale. Drugu godinu u nizu igrati će u završnici turnira. U jednoj od najjačih utakmica turnira sastale su se dvije odlične momčadi, koje spadaju u vrh malog nogometa na ovim prostorima, Varoš i Kontrol biro. U konačnici je slavila Varoš s 2:1 i izbacila osvajača malonogometne lige i pobjednika Božićne čarolije. S turnira je ispao i sastav Cataleya Sport line za koju nastupa Danijel Subašić, uz Dragana Blatnjaka, Vedrana Ješea te niz poznatih (malo)nogometnih igrača. Puntamika je slavila nakon šesteraca. A u polufinale ide i Ekipa Termin, koja je s 2:1 bila bolja od Debeljaka. Borik je igrao dobro protiv sastava DPH Zadar/DPH Obrovac, ali je poražen s 2:1.
Rezultati: 9. dan: Bili cvitak – Smiljevac 0:2, Brodarica – Puntamika 2:3 (0:0), Tri Bartola – Udruga Pojonsko srce 2:3.
Dječji turnir: Arbanasi – Pakoštane 15:1, Arbanasi – Zara 8:0, Škabrnja – Pakoštane 3:1, Škabrnja – Arbanasi 0:15, Škabrnja – Zara 1:1, Zara – Pakoštane 3:1.
10. dan: Debeljak – Ekipa Termin 1:2, Puntamika – Cataleya Sport Line 3:2 (1:1), Kontrol Biro – Varoš 1:2, Tin – Visnjik 3:1, Generacija 90 – VAKANZA 3:5, Crne bobice – Sabunjar 3:2 (0:0), Zemunik – Bistro kolodvor 0:2,, Borik – DPH Zadar/DPH Obrovac 1:2. Dječji turnir: Bibinje – Abeceda 2:8, Bibinje – Velebit 0:5, Dalmatinac – Abeceda 4:0, Dalmatinac – Bibinje 3:0, Dalmatinac – Velebit 1:1, Velebit – Abeceda 5:4,