Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Neprijatelj Hrvatske i Hrvata koji se predstavlja kao prijatelj

27.08.2019. 11:17
Neprijatelj Hrvatske i Hrvata koji se predstavlja kao prijatelj


Nije za Hrvate Antikrist, dušmanin onaj koji nam se predstavio kao neprijatelj.Taj što je devedeset prve, druge, treće, četvrte žario i palio po Hrvatskoj. Ubijao naš narod, klao one koji se nisu mogli braniti. Ili ga izbjeći. Vodio u jame ranjenike, u koncentracione logore, strjeljao.. zakopavao na nepoznatim mjestima.. vršio jednom riječju genocid nad Hrvatskim narodom.
Taj je čisti neprijatelj. I toga smo neprijatelja dotukli u onim znamenitim bitkama našeg roda. U Maslenici, u Bljesku, u Zimi, u Ljetu, u Skoku 1, Skoku 2, Oluji, Maestralu, Južnom potezu. Te su bitke bile čiste, vojnički odrađene. Koje završile su kapitulacijom onoga koji se predstavljao kao Jugoslavensko –Srbski Agresor. Odnosno čisti hrvatski neprijatelj.
Danas kad sagledamo stvari kako stoje, poslije ovih zadnjih događaja, koje niti jedan čovjek ne može odobriti ili opravdati, danas vidimo da je neprijatelj Hrvatske i Hrvata onaj koji se predstavlja za našeg prijatelja. Koji živi od hrvatskog novca i Hrvatske državne plaće, koji je hrvatski Sabornik. A koji je u stvarnosti neprijatelj, pripravan porušiti sve što je ovaj narod u Domovinskom ratu postigao. Porušiti sve što nosi Hrvatski pečat.
Hrvatsko ime. Od Hrvatske pomirdbe.. kad su djeca i unuci svih povijesno sukobljenih Hrvata odlučila zajedno stati na Branik domovine. Žrtvom svojom zajedničkom konačno steći slobodu. Ti su im bili i jesu trn u oku. Probali su procesuirati, negirati. Sudili i jesu i osudili mnoge za »počinjene« zločine u obrani od onoga koji je u tvoj Dom stigao mačem i ognjem u namjeri da te satare zauvjek. Ima li u političkom životu ove zemlje Hrvatske dovoljan broj tih momaka, lako je ustvrditi kako ih nema…
Ne pojavljuju li se u ovom našem društvu duhovi antihrvatskih namjera, iako se predstavljaju hrvatskim političarima. Pogledajte ove zadnje izjave.. Gospodina Pupovca… On će zaobići, sva hrvatska državna tijela i organe, te će se za kninski incident obratiti direktno Europskim institucijama. Kao da Hrvatska nema svoje policije čija je zadaća ustavom utvrđena. I koja provodi i po Europskim i po Hrvatskim zakonima i izvide i uhićenja. Taj isti odlazi uredno na antihrvatske skupove. Jer za njega je Oluja zločin nad srbskim narodom. A ne oslobođenje okupirane zemlje od Jugoslavensko –srbske armade i njene velikosrbske politike. Nikad se nije založio da se pronađe iti jedna Hrvatska jama… S Hrvatskim kostima mučenika.. a u stalnom je kontaktu s Vučićem.
Koji sigurno zna gdje su te kosti. Kamo su ih važali i razvažali… Ali on to ne čini. Razumjem Vučića jer on bi činom otkrivanja tih jama priznao srbsku agresiju i genocid nad Hrvatima. On i ovaj incident u Kninu želi prikazati kao za pravo Srba da se ponovo pobune. Budala ne zna da su ta vremena odavno prošla… Koji napokon pokazuje kako vuk dlaku mijenja… A mali vuk češće…
A ovaj Saborski zastupnik, čovjek tužna lica nikad, ali baš nikad nije spomenuo niti se založio predstaviti Hrvatski svoj Dom u pozitivnom svjetlu. A Hrvatski je sabornik. U Hrvatskoj i od Hrvatske živi. Pitam ga je li Hrvati u Srbiji uživaju ovakva prava kao što ih Srbi u Hrvatskoj uživaju. Je li netko od Hrvata u Srbiji sjedi u Srbskom Parlamentu kao predstavnik Hrvatske stranke. Da se to dogodi vjerovatno bi se ponovila ona scena revolveraša Puniše Račića. Ubio bi ih sve.
A on ovdje u Hrvatskoj tiska antihrvatske novine svakog tjedna. Bez problema ikakovih.. s hrvatskim parama. I Nastoji opet podjeliti ovo napokon spojeno njihovim zalaganjem sedamdeset godina raskrojeno Hrvatsko tijelo… Zajedno s onima koji opravdavaju ubijanje tisuće Hrvata na kraju Drugog svjetskog rata.
Protivu tom Duhu Sotone, kojega predstavljaju ovi naši » prijatelji« bilo je i bit će u Hrvata provođenje u život duha Kristovoga. Proti rušenju Hrvatske treba ju graditi, kao što su sa ZENGAMa gradili mnogi hrvatski Srbi. Koji tukli se jesu u obrani njenoj. U poštenju, čestitosti, ljubavi, Pravdi.. iskrenosti… Rekao bih u velikoj vjeri u Boga svemogućega, koji će jednog dana suditi svima nama.