Drvo zajedništva Grada i Policije

Slika korisnika admin
bagrem
Filip BRALA
Anton Dražina i Dražen Grgurović posadili su stablo u Ulici hrvatskih redarstvenika

U prigodi obilježavanja Dana policije PU zadarska ove je godine pokrenula simboličnu akciju. Uz svetu misu zadušnicu za sve poginule hrvatske branitelje, polaganje vijenaca kod Središnjeg križa na Gradskom groblju te naposljetku i svečani postroj policijskih službenika, aktivnosti koje PU zadarska tradicionalno provodi u povodu obilježavanja svog dana, jučer su policijski službenici u Ulici hrvatskih redarstvenika kod nekadašnjeg TIZ-a posadili stablo bagrema.

Ovoj su akciji organiziranoj u suradnji sa zadarskim Nasadima d.o.o. nazočili predstavnici PU zadarske i Grada Zadra, a Anton Dražina, načelnik PU zadarske i zadarski dogradonačelnik Dražen Grgurović, uložili su trud zakopavši stablo prvim slojem zemlje.

- Ova aktivnost je ideja kontakt policajaca koji djeluju u sklopu projekta Policija u zajednici, a upravo sadnjom stabla obilježava se zajedništvo policije sa svim ostalim jedinicama lokalne samouprave. Želja nam je da se ova akcija nastavi i idućih godina i to ne samo u Zadru, nego u svih šest gradova Zadarske županije, kazao je Dražina, nakon čega se obratio i Dražen Grgorović istaknuvši kako je iznimno ponosan ovim događajem, jer upravo stablo koje je simbol života u ovom slučaju simbolizira neraskidivu vezu između Grada i policije.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno