Dobropoljana izašla iz mraka

Slika korisnika admin
Autor: 
dobropoljana_cosic_12
Adam VIDAS
Zbog kvara na trafostanici rasvjeta danima bila "ugašena"

Mještanin Dobropoljane na otoku Pašmanu u utorak se javio u redakciju Zadarskog lista te se požalio da u njegovu mjestu već desetak dana ne radi javna rasvjeta.

Istog smo dana pokušali stupiti u kontakt s Ivicom Medićem, ravnateljem Javne komunalne ustanove "Otok Pašman", koja održava javnu rasvjetu kako u Dobropoljani tako i u ostalim mjestima na području općine Pašman.

Medić, kojeg smo uspjeli kontaktirati tek jučer, informirao nas je da je kvar uklonjen upravo u utorak.

- Osobno sam dojavu o kvaru primio u subotu navečer tako da sam korake mogao poduzeti tek u ponedjeljak. To sam i učinio. Uspostavilo se da je došlo do nekakvog kvara u trafostanici u koju nemamo pristup mi, već samo Elektra. Obavijestili smo Elektru, njihovi su djelatnici u Dobropoljanu stigli u utorak i otklonili kvar, kazao je Ivica Medić koji ističe da su, ako je kvar stvarno trajao desetak dana, mještani trebali puno prije reagirati i umjesto novinare obavijestiti Javnu komunalnu ustanovu.

Doznajemo da je u mraku bio cijeli pojas Dobropoljane od trafostanice do rive, a time i sam centar mjesta.

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika lugio
ti isti djelatnici komunalne se bune da ih se maltretira i da ih se ne plaća koliko vremena provedu na radnom mjestu i koliki im je učinak nek pogledaju kako im izgledaju ulice po mjestima,dok oni ljeti rade 3 do 4 sata dnevno al opet im je netko drugi kriv općina,država,predsjednik,premijer al nikada oni sami